Ο Ερωτισμός του Μασάζ

Συντάκτης: Saky Koulibaly

Όλοι αγαπούν το μασάζ, καθώς είναι μία ερωτική πρόταση την οποία δύσκολα κάποιος απορρίπτει. Φτιάξτε το κατάλληλο σκηνικό και προσφέρετε σε εσάς και τον σύντροφό σας μια απόλυτα ερωτική εμπειρία μέσω του μασάζ.

Αγοράστε λοιπόν ένα έλαιο καρύδας καλής ποιότητας και δημιουργήστε το σκηνικό με πετσέτες, χαμηλό φωτισμό και χαλαρωτική μουσική.

Ξεκινήστε το μασάζ με τον σύντροφο αρχικά μπρούμυτα, από τους αστραγάλους, έως τους ώμους, ώστε να μαλακώσουν και να χαλαρώσουν πολύ οι μύες.

Στη διάρκεια του μασάζ, διοχετεύετε την αγάπη σας, αφιερώνοντας χρόνο σε κάθε πτυχή του σώματος που αγγίζετε και νιώστε τη χαρά του να αγγίζετε αυτό το όμορφο, γυμνό πλάσμα.

Αφιερώστε ιδιαίτερο χρόνο ώστε να χαλαρώσετε τους μύες στα οπίσθια.

Τρίψτε περιμετρικά την περιοχή, έχοντας αισθησιακή διάθεση και γνωρίζοντας ότι είναι ένα σημαντικό σημείο του σώματος.

Πολλή ένταση συσσωρεύεται στους ώμους-για τον λόγο αυτό, πιέστε και κάντε καλό μασάζ στην περιοχή των ώμων.

Έπειτα, ζητήστε του να γυρίσει ανάσκελα, καλύπτοντας τα μάτια του με μία μάσκα ύπνου ή μία μικρή πετσέτα και ξεκινήστε να κάνετε μασάζ στα πέλματα και με κατεύθυνση προς το εσωτερικό των μηρών του.

Διεγείρετε την περιοχή.

Εκεί, επιβραδύνετε τα άγγιγμά σας και περάστε από τα γεννητικά όργανα.

Κάντε μασάζ στην περιοχή και συνεχίστε προς το στέρνο.

Κάθε σημείο του σώματος αξίζει το άγγιγμα.

Κάντε του στοματικό σεξ, και δώστε του να καταλάβει πως δεν έχει παρά να απολαύσει την εμπειρία. Αυτό αποτελεί μεγάλη ικανοποίηση για πολλούς ανθρώπους. Η χαρά απλώς τού να αφήνονται.

Το μασάζ μπορεί να γίνει εξωτερικά και εσωτερικά. Σε όλους αρέσει η συνολική εμπειρία σε όλα τα μέρη του σώματος.

Ο Ερωτισμός του Μασάζ

Μία συντονισμένη εμπειρία μασάζ μπορεί να προσφέρει την ύψιστη μορφή ικανοποίησης για εκείνον που το λαμβάνει.

Μετά το μασάζ στα γεννητικά του όργανα και αφού διεγείρετε τον σύντροφό σας, καθίστε στην περιοχή και συνεχίστε να τού κάνετε μασάζ στην κοιλιά, το θώρακα και τον αυχένα.

Ανασηκώστε τον έτσι ώστε τα γεννητικά σας όργανα να εφάπτονται και οι καρδιές σας να ενώνονται συντονίζοντας τις αναπνοές και τις κινήσεις σας έως την κλιμάκωση.

Ύστερα, μπορείτε να τον κάνετε να ξαπλώσει απαλά πίσω, ν’ απομακρυνθείτε και να ολοκληρώσετε το μασάζ με απαλά αγγίγματα στο πρόσωπο και ολόκληρο το σώμα, τελειώνοντας με μασάζ στα πέλματα έτσι ώστε να γειώσετε την ενέργεια.

Πρόκειται για έναν όμορφο τρόπο χαλάρωσης και μία σημαντική προσφορά προς τον σύντροφο. Η ζωή είναι πολύ απαιτητική. Πολύ συχνά δεν επιβραδύνουμε- ωστόσο το μασάζ και η προσφορά ενός τρυφερού αγγίγματος είναι ένα δώρο που λίγοι θα αρνιόντουσαν.

Περισσότερα από ένα απλό μασάζ

Το ερωτικό, αισθησιακό μασάζ είναι ένας υπέροχος και ζωντανός τρόπος για να θερμανθεί ή να ανακτηθεί η επαφή σε μία σχέση.

Είναι πολύ ερωτικό δύο σύντροφοι να είναι γυμνοί με το δέρμα τους νε αισθάνεται εκείνο του συντρόφου.

Ορισμένες φορές, είναι ικανοποιητικά ερωτικό και διεγερτικό ένα ζευγάρι να είναι γυμνό, αγγίζοντας ο ένας τον άλλον.

Να συντονίζουν τις αναπνοές τους.

Να αισθάνεται ο ένας την κίνηση του στήθους που κάνει η αναπνοή του άλλου και ο ανάσες τους να συμβαδίζουν. Είναι όμορφη, βαθιά και ευγενική εμπειρία, που προσφέρει ένα μοναδικό αίσθημα ένωσης με τον άλλον. Να αισθάνεται ο ένας το σώμα του άλλου και μαζί να γίνονται ένα- και έτσι-στα ουράνια.

Μην περιμένετε λοιπόν άλλο και βιώστε την εμπειρία του  ερωτικού μασάζ.

Και απαραιτήτως …μουσική επένδυση

Αν το άρθρο είχε μουσική επένδυση, αυτή θα ήταν το τραγούδι “Erotica” της Μαντόνα. Ερωτικό, αισθησιακό και σέξι, δημιουργεί την  ιδανική ατμόσφαιρα.

Ένα όμορφο κλείσιμο

Η αμοιβαία ικανοποίηση που θα αισθανθείτε θα σας εκπλήξει.

Είναι η αίσθηση του να λαμβάνετε προσφέροντας. Άλλωστε, η κίνηση θα επιστραφεί κάποια στιγμή σε εσάς, αφού η ευγνωμοσύνη έχει πολλές μορφές.

Συντάκτης: Saky Koulibaly,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.