Ο Dr Bruce Lipton έρχεται στην Αθήνα για πρώτη φορά

Συντάκτης: Flowmagazine

Η Alternative Media, με χαρά ανακοινώνει την επίσκεψη ενός άλλου σπουδαίου επιστήμονα στην Ελλάδα.

Ο Δρ. Bruce Lipton είναι μια εξέχουσα φιγούρα στον χώρο της κυτταρικής βιολογίας, της επιγενετικής, και της συνείδησης.

Ο Dr Bruce Lipton στην Αθήνα

Γεννήθηκε το 1944 και καταξιώθηκε κυρίως για τις θεωρίες του σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι πεποιθήσεις και οι σκέψεις μπορούν να επηρεάσουν το φυσικό σώμα και τη λειτουργία των κυττάρων.

Εκτός από τις ερευνητικές του δραστηριότητες, ο Δρ. Lipton είναι επίσης ένας δημοφιλής εισηγητής και εκπαιδευτής, που έχει δώσει ομιλίες σε πολλά πανεπιστήμια, ιδρύματα και συνέδρια σε όλο τον κόσμο. Οι ιδέες του έχουν επηρεάσει ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων, από επιστήμονες και ερευνητές έως επαγγελματίες στον τομέα της υγείας και της διαχείρισης κρίσεων.

Ο Δρ. Bruce Lipton έχει εντυπωσιακά ακαδημαϊκά προσόντα. Διδάκτορας στη Δομική Βιολογία του Πανεπιστημίου της Βιρτζίνια, έχει εργαστεί ως ερευνητής σε πολλά πανεπιστημιακά ιδρύματα, όπως το Πανεπιστήμιο του Τέξας και το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνιας.

o_dr_bruce_lipton_erxetai_stin_athina_gia_proth_fora

Έχει επίσης διατελέσει προϊστάμενος καθηγητής Ανατομίας στο Πανεπιστήμιο της Ουισκόνσιν, διδάσκοντας σε ιατρικές σχολές. Είναι παραλήπτης πολλών βραβείων και διακρίσεων για τη συνεισφορά του στην επιστημονική κοινότητα.

Ο Δρ Λίπτον θα παραθέσει ένα διήμερο workshop στις 12 και 13 Οκτωβρίου 2024 στο κέντρο συνεδριάσεων Δαΐς. 

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…