Ο DMX στο Βοτανικός Live Stage (14/6)

Συντάκτης: Flowmagazine

Ο DMX στο Βοτανικός Live Stage (14/6)Επιμέναμε αλλά άξιζε ο κόπος. Ο DMX έρχεται οριστικά για το live της χρονιάς το Σάββατο 14 Ιουνίου. Όποιος ξέρει τους Αμερικανούς ράπερ καταλαβαίνει. Έτσι είναι η ζωή τους. Τίποτα δεν είναι σίγουρο, τίποτα δεν είναι εύκολο. Σημασία έχει όμως, πως το επόμενο Σάββατο θα είναι εδώ. Για να μας πει από τη σκηνή για την αληθινή ζωή του.

Ο DMX, ο μύθος της Hip Hop σκηνής, θα προσγειωθεί σίγουρα πλέον στην Αθήνα το Σάββατο 14 Ιουνίου για μία και μοναδική συναυλία στο Βοτανικός Live Stage. Η ζωή του μοιάζει με ταινία. “Σκοτεινή” σαν τα τραγούδια του. Φυλακές, “αποδράσεις”, δίσκοι, συναυλίες, σχέσεις, γάμοι, παιδιά, πολλά παιδιά, τεστ DNA, ξανά φυλακίσεις, εκατομμύρια δολάρια, πτώχευση, πίστη στο Θεό και ένα μοναδικό ταλέντο που τον εκτόξευσε στην κορυφή με 30.000.000 δίσκους παγκοσμίως.

Ως ράπερ ξεκίνησε όπως όλοι οι μεγάλοι σταρ. Πάλεψε με την ανωνυμία, περιπλανήθηκε στην “άλλη” πλευρά της Νέας Υόρκης, δοκίμασε ήχους και στίχους, δεν φοβήθηκε τον εαυτό του, δραπέτευσε από την κόλαση και επιβεβαίωνε το ταλέντο του μέρα με τη μέρα στα στούντιο και τις συναυλίες.

Σε μια μουσική βιομηχανία που οι σταρ μοιάζουν με καλοτυλιγμένα και αποστειρωμένα πακέτα δώρων ο DMX ή Dark Man X έκανε τη διαφορά. Δεν πόζαρε, δεν έκανε χατίρια, δεν άκουσε σύμβουλους εταιριών. Απλώς ακολούθησε το φονικό του ένστικτο μπροστά στο μικρόφωνο και έπιασε τον παλμό του δρόμου, της σκοτεινής πλευράς των μητροπόλεων και της ζωής που προσπαθεί να ανασάνει πίσω από τους οικονομικούς δείκτες. Το κοινό λάτρεψε την οργή του και τα τοξικά του τραγούδια.

Ο DMX άφησε το στίγμα του και στο σινεμά. Σε ταινίες δράσης και βίας, κάτι που ξέρει καλά από πρώτο χέρι, σημειώνοντας μάλιστα επιτυχία. “Cradle 2 The Grave” (2003), “Belly” (1998), Exit Wounds (2001), Romeo Must Die (2000), The Bleeding (2009), Last Hour (2007) είναι μερικά από τα φιλμ της άγριας πλευράς του.

Τραγούδια, ταινίες και καθημερινή ζωή για τον DMX είναι ένα. Όλα είναι αληθινά γιατί τα ζει. Κάθε στίχος, κάθε κίνηση, κάθε ατάκα είναι αυτοβιογραφικά. Ο DMX ζει και αναπνέει για την πρόκληση. Και το επόμενο live.

Final Date: Σάββατο 14 Ιουνίου

Βοτανικός Live Stage

Ιερά Οδός και Κασσάνδρας 19, Γκάζι

Τιμές εισιτηρίων:

20 ευρώ προπώληση, 25 ευρώ ταμείο

Προπώληση (από 31 Μαρτίου):

Public, Sake Tattoo (Κολοκοτρώνη 9 και Γκίνη 6, Χαλάνδρι),

Όποιος επιθυμεί να επιστρέψει το εισιτήριό του μπορεί να πάρει τα χρήματά του τη μέρα της συναυλίας, 14 Ιουνίου, από το ταμείο του “Βοτανικός Live Stage” και ώρες 17.00-24.00.

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…