Ο Μπαράκ Ομπάμα μας λέει τις τρεις ερωτήσεις που πρέπει κάνετε στον εαυτό σας πριν παντρευτείτε

Συντάκτης: Flowmagazine

Μετά από 26 χρόνια ενός -όπως τουλάχιστον φαίνεται- ευτυχισμένου γάμου, ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, έχει κερδίσει το δικαίωμα να μας δίνει συμβουλές σχέσης.

Ο πρώην συνεργάτης του, Dan Pfeiffer, γράφει στο τελευταίο του βιβλίο τις συμβουλές του Ομπάμα για να ξέρει κάποιος εάν ο σύντροφός του είναι ο κατάλληλος για να τον παντρευτεί.

Ουσιαστικά είναι μόνο τρεις ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου:

  1. Είναι κάποιος που βρίσκεις ενδιαφέρον χαρακτήρα;

«Με αυτόν τον άνθρωπο θα περνάς μαζί του τον περισσότερο χρόνο από οποιονδήποτε άλλον για την υπόλοιπη ζωή σου. Και γι’ αυτό δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από να θέλεις πάντα να ακούσεις οτιδήποτε έχει να πει»

______________________

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο γάμος είναι μια επιλογή που κάνεις κάθε μέρα, όχι μόνο τη μέρα του γάμου σου

______________________

  1. Σε κάνει να γελάς;

Απλά δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε.

  1. Θα γίνει καλή/ός μητέρα/πατέρας;

Δεν ξέρω αν θέλετε παιδιά, αλλά αν θέλετε πιστεύετε ότι θα είναι καλή μητέρα ή πατέρας; Μακροπρόθεσμα αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Για την ιστορία, ο Pfeiffer που αρραβωνιάστηκε την Howli ένα χρόνο αργότερα, είπε στον Ομπάμα: «Η Howli είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, πιο αστεία από εμένα και θα γίνει εξαιρετική μητέρα». «Από ότι φαίνεται είναι η μία και μοναδική. Τυχερέ!» του απάντησε ο Ομπάμα.

Οι χρήστες του twitter έκαναν τις συμβουλές του τέως προέδρου viral. Και πολλοί συνειδητοποίησαν πόσο τους έχει λείψει.

Πηγή: huffingtonpost.gr

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…