Ο Άι Βασίλης έρχεται από… το Ροβανιέμι!

Συντάκτης: Δήμητρα Βγενά

Ο Άι Βασίλης έρχεται από... το Ροβανιέμι!Το γεγονός των Χριστουγέννων που θα ξετρελάνει μεγάλους και παιδιά. Ο αυθεντικός Άι- Βασίλης αφήνει για λίγο το χωριό του στο Ροβανιέμι και έρχεται στην Ελλάδα για λίγες μόνο μέρες με σκοπό να συναντήσει τους μικρούς αλλά και μεγάλους φίλους του στο Santa Claus Kingdom.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το Santa Claus Kingdom, το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρκο ανοίγει τις πόρτες του σε μικρούς και μεγάλους στις 30 Νοεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο M.E.C Παιανίας μέχρι τις 2 Ιανουαρίου 2014.

Το Santa Claus Kingdom μας κάνει να ζήσουμε ακόμα πιο έντονα το παραμύθι των Χριστουγέννων φέρνοντας για πρώτη φορά τον Άι- Βασίλη απευθείας από το χωριό του.

Το χωριό του Άγιου Βασίλη βρίσκεται στον Αρκτικό Κύκλο, στο βόρειο τμήμα της Φινλανδίας. Ονομάζεται “Kορβατούντουρι” και είναι λίγο έξω από το Ροβανιέμι, σε μία από τις πιο όμορφες τοποθεσίες της Φινλανδικής Λαπωνίας.

Θα είναι αυτός που θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια του πάρκου στις 30 Νοεμβρίου, ενώ για δύο μέρες στις 30/11 και 1/12 θα χαρίσει μαγικές στιγμές σε παιδάκια που θα έχουν την δυνατότητα να φωτογραφίζονται μαζί του, θα υπογράφει αυτόγραφα ενώ θα δέχεται και…. «παραγγελίες»! Μαζί του και η χορωδία των μικρών Φινλανδών, που θα τραγουδήσει τα αυθεντικά κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την πατρίδα του, τη Λαπωνία. Με την Αιγίδα της Φινλανδικής Πρεσβείας.

Επίσης στο πάρκο θα βρείτε από κλασσικά παιχνίδια όπως carousel, τρενάκι, τραμπολίνο, αλλά και μοναδικές εμπειρίες όπως σκι και snowboard, πίστα Go cart, Ice roller και πολλά άλλα.

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 10.00 – 22.00

Πάρκινγκ: 25.000 τ.μ. δωρεάν χώρους στάθμευσης

Πως να πάτε: Σταθμός ΜΕΤΡΟ Δουκίσσης Πλακεντίας και δωρεάν μεταφορά με λεωφορεία του Santa Claus Kingdom

Τιμή εισητηρίου: 12 ευρώ για το παιδί και 5 ευρώ ο συνοδός

Συντάκτης: Δήμητρα Βγενά,

Influence:

Απόφοιτη του Δημόσιου ΙΕΚ Κηφισιάς Δημοσιογραφίας Συντάκτες και Ρεπόρτερ. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά…