Νύχια με ανοιξιάτικο αέρα

Συντάκτης: Αλεξάνδρα Αλιγιζάκη

Ανοιξιάτικο μανικιούρ σημαίνει χρώμα, ποικιλία, αλλά και σχέδια που παραπέμπουν στην αναγέννηση της Φύσης. Ενημερωνόμαστε για τις τάσεις της σεζόν και διαλέγουμε αυτή που μας πάει.

Ο Μάρτης φέρνει μαζί του όμορφα λουλούδια, χρώματα και εικόνες. Tα ανοιξιάτικα νύχια έρχονται να μας βγάλουν από τη πλήξη και την ανία της καθημερινότητας και να μας υπερ-τονώσουν το ηθικό.

Ποικίλα παιχνιδιάρικα σχέδια, μας ανεβάζουν τη διάθεση κι εμείς βρισκόμαστε σε σύγχυση και αναποφασιστικότητα. Δεν είναι εύκολο να καλείται κάποια να επιλέξει, ανάμεσα στα πιο υπέροχα και πρωτότυπα σχέδια, ένα και μόνο. Και επειδή με αυτά κοιμάσαι και με αυτά ξυπνάς, για να δούμε ποιες είναι κάποιες από τις πιο καλόγουστες επιλογές που μπορείς να κάνεις.

Διαχρονική τάση στα ανοιξιάτικα νύχια μας είναι, φυσικά, τα λουλουδάκια σε διάφορα μεγέθη και παραλλαγές. Τα λουλουδάκια μας, έχουν την ιδιαιτερότητα πως μπορούν να καλύπτουν είτε ολόκληρο το νύχι, είτε να είναι πιο μικρά και διακριτικά. Ακόμη, μπορούν να «στολίζουν» γύρω-γύρω το νύχι μας, και στη μέση αυτό να είναι κενό.

Άλλη μία ανοιξιάτικη πολύ «in» τάση στα νύχια, είναι το λεγόμενο πουά. Πουά λοιπόν, παντού φίλες μου και δε θα χάσετε. Σε όλα τα χρώματα, το πουά θυμίζει παλιές ρομαντικές vintage και ρετρό εποχές, και αφήνει μία αίσθηση ανεμελιάς και φρεσκάδας. Δε θα μπορούσαν να λείπουν βέβαια, από αυτή την ανοιξιάτικη συλλογή, οι αγαπημένες μας πεταλούδες, τα πουλάκια και κυρίως τα χελιδόνια, οι αμυγδαλιές και τα φρουτάκια μας.

Για να τονιστούν δεόντως τα σχέδια που αναφέραμε παραπάνω θα πρέπει να συνδυαστούν με διαφορετικούς τόνους απαλών, ήρεμων, «ζεστών» και φωτεινών χρωμάτων. Εάν όμως, κάποια θέλει να «παίξει» με πιο έντονα, χτυπητά και «τσαχπινογαργαλιάρικα» χρώματα, και πάλι μπορεί να το επιχειρήσει, μιας και την Άνοιξη, όλοι οι συνδυασμοί επιτρέπονται!

Αφήστε λοιπόν τη φαντασία σας να οργιάσει και απογειώστε το στυλ, την εικόνα και τη διάθεσή σας, έτσι όπως σας αξίζει. Διότι τα νύχια αποτελούν το Α και το Ω της περιποίησης.

Συντάκτης: Αλεξάνδρα Αλιγιζάκη,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.