Νίνα Λοτσάρη– Σταύρος Σαλαμπασοπουλος: La Pasión στο Faust

Συντάκτης: Flowmagazine

Δύο ερμηνευτές με πολυδιάστατη μουσική «προσωπικότητα», η Νίνα Λοτσάρη και ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος, ενώνονται για μία σειρά εμφανίσεων: Παρασκευή 25 Νοεμβρίου και Παρασκευή 2 και 9 Δεκεμβρίου στην ατμοσφαιρική σκηνή του Faust.

Διασκευασμένα και πρωτότυπα τραγούδια από την αμερικανική σχολή των Jazz, Βlues & Μusical συναντούν διαχρονικές επιτυχίες από την παγκόσμια μουσική σκηνή. Ακούσματα του Bregovic «μπλέκονται» με το «Summertime». Το «Phantom of the Opera» δένει με το «Besame Mucho» και όλα συνδυάζονται με αγαπημένα ελληνικά τραγούδια του Χιώτη, του Μουζάκη, του Πλέσσα, δημιουργώντας μια συναρπαστική setlist.


Διαβάστε Επίσης:Το ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΟΠΕΡΑΣ επιστρέφει στην Ελλάδα!


Με πλούσια συναυλιακή και θεατρική εμπειρία, ο καθένας ξεχωριστά, μαζί με την τετραμελή τους ορχήστρα, παρουσιάζουν από κοινού, ένα πρόγραμμα διεθνών απαιτήσεων.

Lapasiòn… Νίνα Λοτσάρη και Σταύρος Σαλαμπασόπουλος σε μια μουσική «συνάντηση» γεμάτη φινέτσα, φρεσκάδα, ενέργεια και πάθος!

Συντελεστές:

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Κωνσταντίνος Παγιάτης

Φωτογραφία: Κωνσταντίνος Λέπουρης

Εκτέλεση  παραγωγής: Νίκος Τσαούσης

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Ημερομηνίες: 25/11 & 2, 9/12

Ώρα έναρξης: 22:30

Είσοδος: 15€ (εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό)

Για κρατήσεις θέσεων:

FAUST

Τ. 210 3234095

Email: info@faust.gr

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…