Νέο ρεκόρ για την Apple

Συντάκτης: Παναγιώτης Γουρνάς, Blogger

Δεν πρόλαβε να κυκλοφορήσει το iPhone 6 και η Apple ανακοίνωσε ότι πωλήθηκαν πάνω από 10 εκατομμύρια iPhone τις τρεις πρώτες μέρες στις 10 χώρες που κυκλοφόρησε.

Στις 12/09, είχαν ήδη γίνει 4 εκατομμύρια προπαραγγελίες για τα τελευταία μοντέλα, σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ του iPhone 5 το 2012. Πέρυσι, είχαν πωληθεί 9 εκατομμύρια iPhones το πρώτο Σαββατοκύριακο της κυκλοφορίας των iPhone 5S και 5C.

Εντωμεταξύ, μία από τις βασικές λειτουργίες του λογισμικού που ήρθε πακέτο με το νέο κινητό (iOS 8) είναι ο έλεγχος της κατανάλωσης μπαταρίας από τις εφαρμογές. Πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις > γενικά > χρήση, μπορείτε να δείτε ποιες εφαρμογές έχουν καταναλώσει περισσότερη μπαταρία από την τελευταία φόρτιση.

Αυτό θα σας βοηθήσει να δείτε ποια εφαρμογή χρησιμοποιείτε περισσότερο ή ποια καταναλώνει μπαταρία επειδή έχει κάποιο σφάλμα ή τρέχει στο background χωρίς να το ξέρετε. Κι έτσι, αν πρόκειται για άχρηστες εφαρμογές που κατεβάσατε δοκιμαστικά, μπορείτε να απαλλαγείτε εύκολα από αυτές. Η ρύθμιση αυτή αφορά και τις προηγούμενες συσκευές που τρέχουν το iOS 8.

Συντάκτης: Παναγιώτης Γουρνάς, Blogger

Influence:

Ο Παναγιώτης Γουρνάς είναι οικονομολόγος, με σπουδές σχετικά με τη διοίκηση επιχειρήσεων, τα πληροφοριακά συστήματα και τα διεθνή οικονομικά…