“Νέα μέσα : είσαι μέσα; Social Media Marketing”

Συντάκτης: Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης

“Νέα μέσα : είσαι μέσα; Social Media Marketing”Έχετε εταιρικό site και σκέφτεστε πως μπορείτε να αυξήσετε την επισκεψιμότητά του; Ακούτε για στρατηγική social media marketing και δεν έχετε ιδέα τι είναι; Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube – τόσες δυνατότητες και δεν ξέρετε τι να επιλέξετε; Υπάρχει ένα βιβλίο που μπορεί να σας βοηθήσει.

Το “Νέα μέσα : είσαι μέσα; Social Media Marketing” του Αρσένη Πασχόπουλου,εξυπηρετεί αυτό ακριβώς το σκοπό. Να βοηθήσει τον κάθε αναγνώστη που ενδιαφέρεται να αποκτήσει μια βασική γνώση για τα οφέλη των social media και τον τρόπο αξιοποίησής τους. Παρέχει συμπυκνωμένη γνώση – τόση όση χρειάζεται – με πολύ εύληπτο τρόπο, για να κατανοηθεί πλήρως η σημασία, τα υπέρ και τα κατά κάθε ξεχωριστού μέσου κοινωνικής δικτύωσης – Facebook, Twitter, LinkedIn και YouTube.

Είναι ευανάγνωστο, καλογραμμένο και με ξεκάθαρη δομή. Εξηγεί σε μικρά κεφάλαια κάθε πτυχή των Social Media , με πρακτικές συμβουλές, παραδείγματα της αγοράς, εικόνες πίνακες και τα βασικά νοήματα σε bullet points.

Το βιβλίο αποτελεί μια πολύ καλή βάση που θέλει να αξιοποιήσει τη δύναμη των Social Media για να αυξήσει τους επισκέπτες του site του και εν τέλει τις πωλήσεις και τα έσοδα της επιχείρησης.

Συντάκτης: Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης

Influence:

Σύμβουλος προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης, Εκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και Επικοινωνίας…