Μυστικά ομορφιάς – 60+1 συνταγές φυσικών καλλυντικών

Συντάκτης: Βάλια Αλεξοπούλου

Μυστικά ομορφιάς – 60+1 συνταγές φυσικών καλλυντικώνΗ φύση στην υπηρεσία της ομορφιάς. Ο συγγραφέας Κώστας Αλτάνης, γεωπόνος με ειδίκευση στην φυτοκοσμετολογία (παρασκευή καλλυντικών από φυσικά χαρακτηριστικά) μας προτείνει εύκολες συνταγές για όλες τις ανάγκες του προσώπου και του σώματος.

Το βιβλίο έχει μια πολύ καλή πρακτική ταξινόμηση που το καθιστά πραγματικό εγχειρίδιο ομορφιάς. Ξεκινά με όλες τις συνταγές καλλυντικών χωρισμένες ανάλογα με το θέμα τους. Γαλακτώματα, Λοσιόν, Κρέμες ημέρας και νύχτας, Αντιηλιακά, Μάσκες και Πήλινγκ Προσώπου, Κυτταρίτιδα και Αδυνάτισμα.

Στη συνέχεια, ακολουθεί ένα κεφάλαιο για τα συστατικά καλλυντικών με άπειρες χρηστικές πληροφορίες. Τις διαφορές φυσικών και χημικών συστατικών, το πώς να αναγνωρίζουμε τα φυσικά συστατικά τη δράση και τις παρενέργειες των συστατικών και το που μπορούμε να τα βρούμε.

Τέλος, στα παραρτήματα περιλαμβάνει πίνακες όλων των συστατικών ζωικής προέλευσης.

Ένα βιβλίο χρηστικός οδηγός που θα σας ενημερώσει για τις ευεργετικές ιδιότητες των συστατικών της φύσης και θα σας βοηθήσει να τα αξιοποιήσετε για την περιποίηση της επιδερμίδας σας με ελάχιστο κόπο και χρήματα.

Συντάκτης: Βάλια Αλεξοπούλου,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr