Μπάνια με εξαιρετικό ντιζάιν και Instagram χαρακτήρα

Συντάκτης: Σταματία Γούλα

Στην εποχή του Instagram, ένα εστιατόριο δεν πρέπει να περιλαμβάνει μόνο καλό φαγητό αλλά και εσωτερικούς χώρους με το κατάλληλο ντιζάιν και τον κατάλληλο φωτισμό που εγγυώνται κάποιες από τις πιο ωραίες φωτογραφίες της δημοφιλούς πλατφόρμας.

Μπάνια με εξαιρετικό ντιζάιν και Instagram χαρακτήρα

Sketch

Στο παιχνίδι των λέξεων, η λέξη sketch έρχεται αμέσως μετά τη λέξη design. Δεν μπορείτε να πάτε στο μαγαζί χωρίς να επισκεφτείτε τις παγκοσμίου φήμης τουαλέτες, όπου το έντονο ψυχρό φως και το ταβάνι με τα χρώματα του ουράνιου τόξου δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό για φωτογραφία. Το καλύτερο είναι ότι τόσο οι ντόπιοι όσο και οι τουρίστες δράττουν την ευκαιρία να φωτογραφίσουν τον υπέροχο εσωτερικό χώρο του μαγαζιού απολαμβάνοντας παράλληλα το τσάι τους.

Μπάνια με εξαιρετικό ντιζάιν και Instagram χαρακτήρα

Le Gavroche

Το ντιζάιν του Le Gavroche δεν έχει αλλάξει από όταν άνοιξε πριν 50 χρόνια, αλλά το γαλλικό εστιατόριο απέδειξε τον avant-garde χαρακτήρα του όταν αποφάσισε να δημιουργήσει ένα εξαιρετικά φωτογενές μπάνιο. Οι λάτρεις του γαλλικού πολιτισμού θα εντυπωσιαστούν από την ποικιλία των παλιών καθρεφτών που είναι κρεμασμένοι στους λευκούς μαρμάρινους τοίχους. Οι κρεμ τοίχοι και τα δάπεδα με σχέδιο ψαροκόκαλου ισορροπούν τη δραματική αισθητική δημιουργώντας κάποια από τα πιο ωραία Instagram posts.

Μπάνια με εξαιρετικό ντιζάιν και Instagram χαρακτήρα

Restaurant Ours

Το εστιατόριο Restaurant Ours είναι ένας ακόμη παράδεισος ντιζάιν, όπου το μπάνιο κλέβει για ακόμη μία φορά την παράσταση. Η ταπετσαρία με τους φοίνικες που καλύπτει τους τοίχους και το ταβάνι και τα πλακάκια σε απαλή ροζ απόχρωση δίνουν την ψευδαίσθηση ότι βρίσκεσαι στο Beverly Hills.

Μπάνια με εξαιρετικό ντιζάιν και Instagram χαρακτήρα

The Mandrake

Το ξενοδοχείο The Mandrake αποδεικνύει ότι το μοντέρνο και μίνιμαλ ντιζάιν δεν είναι απαραίτητα συνώνυμο του βαρετού. Ισορροπώντας ανάμεσα σε ένα ουτοπικό μπάνιο και μία έκθεση μουσείου, το δωμάτιο με το χαμηλό φωτισμό και τα μεγάλα δοχεία που αντικαθιστούν τους νιπτήρες προσφέρει ένα εξαιρετικό background για σκοτεινά και καλλιτεχνικά posts.

Μπάνια με εξαιρετικό ντιζάιν και Instagram χαρακτήρα

Park Chinois

Το εστιατόριο Park Chinois μοιάζει να δημιουργήθηκε από τη μείξη του Moulin Rouge και της Σαγκάης κατά τη δεκαετία του ’30. Το εστιατόριο μπορεί να προσφέρει live μουσική και performances παράλληλα με το δείπνο, αλλά το μπάνιο είναι ο μεγάλος σταρ του σόου. Με τον αισθησιακό φωτισμό και το πλούσιο χρυσό, γαλαζοπράσινο και μπορντό εσωτερικό του, το μπάνιο αποτελεί το τέλειο σκηνικό για τις πιο πολυτελείς φωτογραφίες.

(διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στην επόμενη σελίδα)

Σελίδες: 1 2

Συντάκτης: Σταματία Γούλα,

Influence:

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών…