Μους σοκολάτας με καφέ

Συντάκτης: Flowmagazine

Γρήγορη μους σοκολάτας με καφέ από τον Τάσο Αντωνίου: ένα πεντανόστιμο γλυκό που θα φτιάξεις εύκολα, γρήγορα,  με τρία μόλις υλικά.

Προετοιμασία: 20 λεπτά

Εκτέλεση: 5 λεπτά

Αναμονή: 1 ώρα

Συνολικός χρόνος: 1 ώρα 25 λεπτά

Μερίδες : 6

Θερμίδες : 289  

Υλικά

  • 20 gr καφέ εσπρέσο εκχυλισμένο
  • 150 gr  κουβερτούρα
  • 150 ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά

Εκτέλεση

Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος σε μέτρια φωτιά. Μεταφέρουμε σε μπολ και προσθέτουμε την κουβερτούρα. Ανακατεύουμε με μαρίζ μέχρι να λιώσει η κουβερτούρα και να ενωθεί με την κρέμα γάλακτος. Προσθέτουμε τον εκχυλισμένο καφέ εσπρέσο. Ανακατεύουμε καλά, να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να έχουμε μια απαλή και βελούδινη, ομοιόμορφη μους. Ρίχνουμε όλο το περιεχόμενο  σε μπολ. Μεταφέρουμε το γλυκό στο ψυγείο να δέσει για 2 ώρες. Σερβίρουμε τη μους κρύα.

Πηγή

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…