Μικρές κινήσεις για όμορφες σχέσεις

Συντάκτης: Flowmagazine

Η ρουτίνα είναι από τους μεγαλύτερους κινδύνους μια μακροχρόνιας σχέσης και το «βούλιαγμα» σε αυτή, μπορεί να αποβεί «μοιραίο». Υπάρχουν, μικρές κινήσεις, όμως, που μπορούν να έχουν ένα δυσανάλογα μεγάλο αντίκτυπο στον/στην σύντροφο άρα και στη σχέση σας.

Η σχέση ευδοκιμεί στην καθημερινότητα

Στην πραγματικότητα, τα πιο όμορφα στοιχεία των ανθρωπίνων σχέσεων, όπως ο ρομαντισμός, η αγάπη, η χαρά, η φιλία, η διασκέδαση, η δέσμευση, η εμπιστοσύνη και η συναισθηματική οικειότητα δεν ευδοκιμούν στις ηχηρές χειρονομίες.

Αντίθετα, ευδοκιμούν στον κόσμο της καθημερινότητας, σε εκείνες τις πράξεις φροντίδας που, επαναλαμβανόμενες τακτικά, γίνονται μικρές συνήθειες στοργής που χρωματίζουν τη ζωή ενός ζευγαριού και δίνουν στη σχέση τη δική της μοναδική συναισθηματική χροιά.

Όταν κάνετε αυτές τις ωραίες χειρονομίες αρκετά συχνά, δημιουργούν μια συνολικά πιο χαρούμενη ατμόσφαιρα. Μερικές από τις καλύτερες περιλαμβάνουν:

Ένα μήνυμα αρκεί

Δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να στείλετε ένα μήνυμα, ίσως στο μεσημεριανό σας διάλειμμα ή αμέσως πριν κοιμηθείτε, απλώς για να πείτε «Σε σκέφτομαι». Κι όμως, ο θετικός αντίκτυπος που θα έχει στον/στην σύντροφό σας; Ανυπολόγιστος.

Ξεκινήστε την ημέρα με κομπλιμέντα

Μπορείτε να ξεκινήσετε την ημέρα με τον καλύτερο τρόπο. Πώς; Χαρίζοντας ένα κομπλιμέντο στον/στην σύντροφό σας. Μπορεί να είναι τόσο απλό όσο ότι σας αρέσει πολύ το ντύσιμό τους ή κάτι πιο ουσιαστικό, όπως το πόσο σας εμπνέει η ικανότητά τους να έχουν τόσο καλό πρόγραμμα.

Η δύναμη είναι στις αγκαλιές

Το σωματικό άγγιγμα σημαίνει πολλά για πολλούς ανθρώπους, γι’ αυτό μια αγκαλιά ή ακόμα και ένα κράτημα του χεριού μπορεί πραγματικά να χαρίσει άλλο τόνο στην σχέση.

Πηγή

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…