Μία μυστηριώδης photo bomber με σκούτερ σε γάμο, έγινε viral

Συντάκτης: Μαρίνα Σίσκου

Οι αναζητήσεις στο internet εκτοξεύθηκαν για τη μυστηριώδη photo bomber σε γάμο. Η γυναίκα που βλέπουμε στο βίντεο με το σκούτερ κατάφερε να σκαρφαλώσει στην κορυφή των αναζητήσεων στο διαδίκτυο.

Και ενώ λοιπόν ο γαμπρός Matt Reilly, περιμένοντας την εκλεκτή της καρδιάς του παρέα με τους φίλους πόζαραν στον φακό του φωτογράφου, λίγο πριν το γάμο που γινόταν στο κέντρο της Ομάχα, στη Νεμπράσκα, εμφανίζεται η γυναίκα με το σκούτερ και φανταχτερή αμφίεση  και μπήκε στο πλάνο…ακάλεστη.

Το αποτέλεσμα, όπως άλλωστε κάθε τι αυθόρμητο και απρογραμμάτιστο, ήταν μοναδικό.

Η Kenyatta Jefferson, η εν λόγω photo bomber, δήλωσε στο Yahoo Lifestyle ότι «όποτε βρίσκω την ευκαιρία, μ’ αρέσει να χώνομαι στις φωτογραφίες των άλλων, και λίγο πριν τη λήψη σκέφτομαι: ας εισβάλλω».

Οι φίλοι και κουμπάροι του γαμπρού, χωρίς να έχουν χρόνο να συνειδητοποιήσουν τι συνέβαινε τη στιγμή της εισβολής της γυναίκας, πρόφτασαν και πόζαραν τρεις φορές.

Για του λόγου το αληθές και σύμφωνα με την φωτογράφο που είχε αναλάβει τη γαμήλια τελετή, “Molly B. Photography”, «όταν γίνεται γάμος στο κέντρο της Ομάχα κατά την περίοδο του κολλεγιακού πρωταθλήματος, η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει». Όταν λοιπόν, γαμπρός και παρευρισκόμενοι πήραν είδηση το photo bombing, ζήτησαν από την Kenyatta να επιστρέψει για να επαναλάβουν τη λήψη-κάτι που ευχαρίστως έκανε.

«Τής φώναζαν όλοι μαζί να γυρίσει πίσω!».

Η Jefferson, η οποία βρισκόταν στην περιοχή επειδή έκανε βόλτα εξερευνώντας το κέντρο της πόλης με το σκούτερ, παρέα με τον άντρα της Eric και έναν φίλο τους, είπε στο Yahoo Lifestyle ότι «ευχαρίστως ελίχθηκε κάνοντας τρέλες στο φακό προσπαθώντας πάντα να μην πέσει».

Αφού λοιπόν έκανε και μία δεύτερη βόλτα, η Jefferson έφυγε, αναγκάζοντας τη φωτογράφο,  Molly  Giangreco και τους φίλους του γαμπρού να ξεκινήσουν τη διαδικτυακή αναζήτηση της photο bomber.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μετά από 60 χρόνια γάμος, μόνο για τη φωτογράφιση!


Η Giangreco έγραψε στο facebook ότι «την  λάτρεψαν  όλοι τους, με τον αέρα που μπήκε στο πλάνο και για τον λόγο αυτό άρχισαν να την αναζητούν μέσω διαδικτύου,  ανεβάζοντας τη φωτογραφία στο internet».

Η ανάρτηση της Giangreco είχε το hashtag # Βρείτε την κοπέλα με το σκούτερ. Ευτυχώς, το hashtag έγινε viral και μέσα σε μία ώρα ένας φίλος της Jefferson ειδοποίησε άμεσα τη γυναίκα.

Οι φίλοι της δε, τη ρωτούσαν τι δουλειά είχε στο γαμήλιο πάρτι των ξένων ανθρώπων.

Σύντομα, ο Reilly και η παρέα του κατάφεραν να μάθουν το όνομα της γυναίκας που εμφανίστηκε από το πουθενά στο πλάνο.

Εκτός από την εύθυμη διάσταση του περιστατικού ωστόσο, ο Reilly εξομολογήθηκε στο Yahoo Lifestyle ότι η εμπειρία αυτή τού δίδαξε να χαίρεται την κάθε στιγμή, όσο και αν αυτό μοιάζει τετριμμένο.

Η Giangreco, αναρτώντας την αυθόρμητη και δημοφιλή φωτογραφία επισύναψε τη Jefferson ευχαριστώντας όλους τους χρήστες που επιστρατεύθηκαν για την αναζήτησή της.

Συντάκτης: Μαρίνα Σίσκου,

Influence:

Σπούδασα Αγγλική Φιλολογία και εργάζομαι ως εκπαιδευτικός, μεταφράστρια και επιμελήτρια κειμένων…