Μια εβδομάδα ομορφιάς πριν τον Δεκαπενταύγουστο

Συντάκτης: Έλλη Βασιλείου

Αν ο Αύγουστος σας βρίσκει στην πόλη, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να τον αφιερώσετε στην ομορφιά σας. Οργανώστε μια εβδομάδα αποτοξίνωσης και ομορφιάς και υποδεχθείτε τον Δεκαπενταύγουστο με ανανεωμένη διάθεση και λάμψη εσωτερική και εξωτερική.

Πρόγραμμα ομορφιάς από Δευτέρα έως Παρασκευή

Δευτέρα

Ξεκινάμε τη βδομάδα μας με τις καλύτερες προθέσεις. Μετά από το πρωινό ντους απλώνουμε σε όλο το σώμα μια πλούσια ενυδατική κρέμα. Έπειτα δυο σταγόνες από το αγαπημένο μας άρωμα… και κανείς δεν θα μπορέσει αν μας πει «όχι»!

Τρίτη

Επιχείρηση μανικιούρ. Προσοχή στα πετσάκια και στο μήκος των νυχιών. Το καλοκαίρι δεν είναι πολύ βολικό να έχουμε μακριά νύχια. Στο τέλος απλώνουμε το αγαπημένο μας βερνίκι ροζ απαλό ή το χρώμα του κυκλάμινου.

Τετάρτη

Υγιεινή και μασάζ για τα ταλαιπωρημένα μας άκρα. Αυτά χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, γιατί μην ξεχνάτε … μας στηρίζουν!

Πέμπτη

Ήρθε η στιγμή για μάσκα ομορφιάς. Απλώνουμε στο πρόσωπο και στο λαιμό, την αφήνουμε γύρω στα 10 λεπτά κι έπειτα την αφαιρούμε με χλιαρό νερό. Μετά από όλα αυτά το δέρμα μας θα λάμπει.

Παρασκευή

Ένα ζεστό μπάνιο θα μας χαλαρώσει και θα μας ξεκουράσει. Γεμίστε τη μπανιέρα και βάλτε άφθονο αφρόλουτρο για να σχηματιστεί ο αφρός …και βυθιστείτε! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και άλατα για το μπάνιο ή πέρλες που διαλύονται στο νερό.

Συντάκτης: Έλλη Βασιλείου,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.