Μια απίστευτη ιστορία: ένας 49χρονος άνδρας από τη Θεσσαλονίκη, συνάντησε ξανά το σκύλο που είχε χάσει, έπειτα από πέντε χρόνια! (βίντεο)

Συντάκτης: Flowmagazine

Μια άκρως συγκινητική στιγμή διαδραματίστηκε στη Θεσσαλονίκη πριν λίγες μέρες, όταν ένας σκύλος επέστρεψε ξανά στον ιδιοκτήτη του, έπειτα από πέντε χρόνια. Αυτή εδώ είναι η ιστορία του.

Ξανά μαζί

Ένα συγκινητικό βίντεο δημοσίευσε στο προφίλ του στο Facebook ο Λευτέρης Παπαγεωργίου, ένας 49χρονος άνδρας που οδήγησε για περίπου 78 χιλιόμετρα προκειμένου να συναντήσει ξανά τον πιστό του φίλο, το σκύλο που είχε χάσει πριν από περίπου πέντε χρόνια.

Όπως αποκάλυψε στην ανάρτησή του ο άνδρας από τη Θεσσαλονίκη, ανήμερα των γενεθλίων του έλαβε ένα ιδιαίτερο δώρο: δέχθηκε ένα  τηλεφώνημα από κτηνίατρο στον Σταυρό, η οποία τον ειδοποίησε ότι βρέθηκε ο σκύλος του έπειτα από πέντε χρόνια αναζητήσεων. Ο σκύλος εντοπίστηκε από μία παρέα κυνηγών και μέσω του ηλεκτρονικού τσιπ που έφερε, κατάφερε να ταυτοποιηθεί και να επιστρέψει στον ιδιοκτήτη του.

Ο άνδρας μοιράστηκε το βίντεο με τη στιγμή της συνάντησης τους, στο οποίο φαίνεται πως ο σκύλος μετά από τόσα χρόνια, όχι μόνο δεν τον ξέχασε, αλλά έτρεξε με χαρά προς το μέρος του, κουνώντας συνεχώς την ουρά του. Όταν ο σκυλάκος χάθηκε ήταν 2,5 ετών, ενώ τώρα είναι 7,5. 

Δείτε το βίντεο:

Πηγή

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…