Μέχρι και …φάλαινα πέταξε στο “Φεστιβάλ των Ανέμων”!

Συντάκτης: Λιάνα Γεωργουλοπούλου

Μέχρι και …φάλαινα πέταξε στο «Φεστιβάλ των Ανέμων»!Πολύχρωμες δημιουργίες, από μια ιπτάμενη φάλαινα ως άγρια ζώα, απογείωσαν το «Φεστιβάλ των Ανέμων» στις 9 Σεπτεμβρίου στην Αυστραλία! Πιο συχνά βλέπεις φάλαινα κάτω από τον ωκεανό… παρά να «πετάει» πάνω από τα κεφάλια των surfers. Ένα τεράστιο φουσκωτό μπαλόνι που απεικόνιζε μια γιγάντια όρκα κατέπληξε το κοινό στην παραλία του Σίδνεϊ… που είδαν το απίστευτο με τα μάτια τους! Κάτω από την πελώρια σκιά των ιπτάμενων σχεδίων, γνωστών και ως “kite flyer”, πολλές οικογένειες είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν για τουλάχιστον 5 ώρες…

Μέχρι και …φάλαινα πέταξε στο «Φεστιβάλ των Ανέμων»!Αποτέλεσμα δεν ήταν άλλο από ένα show με πρωταγωνιστή το «Φεστιβάλ των Ανέμων» που θεωρείται παγκοσμίου φήμης… Πρόκειται για το μεγαλύτερο φεστιβάλ «χαρταετού» στην παραλία Bondi που έχει γραφτεί στην ιστορία! Μια εκδήλωση που χαρακτηρίζει, όχι μόνο την άνοιξη, αλλά και τα αυτοσχέδια φουσκωτά που λάμβαναν μέρος στο διαγωνισμό. Το θέμα δεν ήταν άλλο από το φουσκωτό με τις μεγαλύτερες ικανότητες και την πιο όμορφη εμφάνιση. Χιλιάδες παιδιά και μαθητές συμμετείχαν στο πολύχρωμο φεστιβάλ… με τον ουρανό να γεμίζει από «φουσκωτά» θηλαστικά, αρκουδάκια, κινούμενα σχέδια και γιγαντιαία λουλούδια.

Μέχρι και …φάλαινα πέταξε στο «Φεστιβάλ των Ανέμων»!Πολλοί χαρακτήρισαν το γεγονός ως μια γιορτή που προσέφερε πολύ γέλιο στο κοινό… και ακόμα πιο δυνατά συναισθήματα στους surfers που δάμαζαν τα κύματα κάτω από τα φουσκωτά. Παράλληλα, υπήρχαν δραστηριότητες με χορό, παιδικές εκδηλώσεις, διαγωνισμούς τέχνης και πλούσιο φαγητό, τα οποία ολοκλήρωναν τη φαντασμαγορική εικόνα. Με συνεχή ηλιοφάνεια αλλά και ισχυρούς ανέμους, το «Φεστιβάλ των Ανέμων» προσέφερε διασκέδαση ακόμα και στους μεγάλους… που έγιναν ξανά παιδιά!

Συντάκτης: Λιάνα Γεωργουλοπούλου,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.