Μετατρέποντας το ανοργἀνωτο κάμπινγκ σε οργανωμένο! 

Συντάκτης: Μαρίνα Πανέλα

Το ανοργάνωτο κάμπινγκ ανήκει στο παρελθόν εάν έχετε στις αποσκευές σας τα παρακάτω.

Αχ, καλοκαιράκι! Επιτέλους ήρθες μετά από έναν τόσο δύσκολο χειμώνα! Αυτό το καλοκαίρι είναι για όλους λίγο περίεργο. Μετά το ολικό lockdown και κατά τη διάρκεια της πανδημίας, δεν μπορούμε να πάμε τις υπερπολυτελείς διακοπές που θα θέλαμε στο εξωτερικό. Ακόμη, μπορεί να μην έχουμε την οικονομική δυνατότητα να ταξιδέψουμε σε κάποιο μακρινό νησί.

Μετατρέποντας το ανοργἀνωτο κάμπινγκ σε οργανωμένο! 

Οπότε, ήρθε  η στιγμή να σκεφτούμε πώς μπορούμε να μετατρέψουμε το ανοργάνωτο κάμπινγκ σε οργανωμένο.

  1. Να πάρουμε μία τεράστια σκηνή, ακόμα και μεγαλύτερη σε σχέση με τον αριθμό των ατόμων που προορίζεται να κοιμηθούν μέσα.
  2. Να πάρουμε τέντες, ομπρέλες και πάνινα υπόστεγα, ώστε να μπορούμε να ενώσουμε σκηνές από κάτω, αλλά να έχουμε και κάποια προστασία στον ήλιο.
  3. Να πάρουμε φορητά ψυγεία, μεγάλες φορητές μπαταρίες  και, φυσικά, πολύπριζα.
  4. Να πάρουμε καρεκλάκια που κλείνουν και τραπεζάκια που σπάνε σε κομμάτια, αποθηκευτικούς χώρους και κούτες, ώστε να μπορούμε να συναρμολογήσουμε και να αποσυναρμολογήσουμε εύκολα ένα μικρό “καλοκαιρινό καθιστικό”.
  5. Πολύ σημαντικό είναι το στρώμα ύπνου, τα μαξιλάρια, ένα υπόστρωμα ή ένα χοντρό πάπλωμα ή ακόμα καλύτερα ένας υπνόσακος και, φυσικά, αρκετά σεντόνια, ώστε να αλλάζουμε συχνά, γιατί η σκηνή είναι σαν ένα κρεβάτι ανοιχτό στη φύση.
  6. Ένας φακός, χαρτί υγείας, αντισηπτικά, χαρτομάντηλα, μπουκάλια νερών, μαχαιροπίρουνα, ποτήρια και πιάτα είναι επίσης πολύ απαραίτητα.
  7. Δεν μπορούμε να μείνουμε σε κάμπινγκ εάν δεν έχουμε προμηθευτεί αντικουνουπικά, φιδάκια κουνουπιών, σαμπουάν, αφρόλουτρα, αποσμητικά, οδοντόβουρτσες και οδοντόπαστα και οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο προσωπικής υγιεινής χρειαζόμαστε.
  8. Απολύτως απαραίτητα προφανώς είναι και τα αντηλιακά, οι πετσέτες θαλάσσης, τα μαγιό, οι ψάθες, οι ομπρέλες παραλίας, οι ρακέτες, τα καπέλα, τα μπρατσάκια, τα σωσίβια, ή κάποια θαλάσσια στρώματα.
  9. Μία ψησταριά είναι πάντα χρήσιμη, ειδικά εάν πρόκειται για μεγάλη παρέα!
  10. Τέλος, αρκετά σημαντικό είναι να έχουμε προμηθευτεί κάποιο επιτραπέζιο παιχνίδι, χαρτιά ή τράπουλα, μπάλες, σκάκι, βιβλία ή οτιδήποτε θεωρούμε ότι θα μας ψυχαγωγήσει περισσότερο τα απογεύματά μας στην αιώρα ή στην ξαπλώστρα.

Ποιος είπε ότι το ανοργάνωτο κάμπινγκ δεν μπορεί να γίνει καλύτερο και από οργανωμένο;

Μετατρέποντας το ανοργἀνωτο κάμπινγκ σε οργανωμένο! 

Το σημαντικότερο είναι να έχουμε καλή παρέα, να απολαμβάνουμε τη στιγμή και να χαιρόμαστε που τουλάχιστον έχουμε τη δυνατότητα, συγκριτικά με κάποιους άλλους, να πάρουμε άδεια από τη δουλειά μας και από την καθημερινή μας ρουτίνα και να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να διασκεδάσει μέχρι πρωίας με ανθρώπους που αγαπάμε πολύ!

Συντάκτης: Μαρίνα Πανέλα,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.