Μεγάλη προσφορά αγαθών στο Δήμο Αμαρουσίου

Συντάκτης: Flowmagazine

Μεγάλη προσφορά αγαθών στο Δήμο Αμαρουσίου Συγκινητική είναι η συμμετοχή και η αθρόα προσφορά αγαθών στη «Γωνιά Προσφοράς και Αλληλεγγύης» από συλλόγους, φορείς, αλλά και ευαισθητοποιημένους πολίτες, την οποία πρόσφατα εγκαινίασε ο Δήμος Αμαρουσίου με στόχο την υποστήριξη των ευπαθών συμπολιτών μας που βρίσκονται περισσότερο αντιμέτωποι με τα δεινά της οικονομικής κρίσης.

Η νέα κοινωνική αυτή δομή έρχεται να ενισχύσει περαιτέρω το δίκτυο υπηρεσιών κοινωνικής αλληλεγγύης που έχει συσταθεί στο Δήμο Αμαρουσίου, όπως τα γεύματα αγάπης και το Κοινωνικό Παντοπωλείο, ώστε από κανένα συμπολίτη μας να μη λείπουν τα απαραίτητα στην καθημερινότητά του.

Ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Κέντρου Αμαρουσίου «Η Κασταλία» προσέφερε μεγάλες ποσότητες σε τρόφιμα μακράς διαρκείας, καθώς και είδη ένδυσης και υπόδησης και διάφορα χρήσιμα είδη οικιακής χρήσης.

Επίσης η τοπική εφημερίδα «Αθμόνιον Βήμα» με εκπρόσωπο την εκδότρια κα Σοφία Ζέρβα προσέφεραν είδη ένδυσης και κλινοσκεπάσματα για τις άπορες και πολύτεχνες οικογένειες της πόλης.

Παράλληλα, καθημερινά ευαισθητοποιημένοι συμπολίτες προσφέρουν στη νέα γωνιά προσφοράς και αλληλεγγύης μία ποικιλία αγαθών σε είδη πρώτης ανάγκης που στην παρούσα δύσκολη οικονομικά περίοδο πολλοί συνάνθρωποι μας έχουν ανάγκη.

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…