Με επιτυχία ο 1ος Διαγωνισμός Καινοτόμου Επιχειρηματικής Ιδέας του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ

Συντάκτης: Flowmagazine

Με επιτυχία ο 1ος Διαγωνισμός Καινοτόμου Επιχειρηματικής Ιδέας του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑΜε κεντρικό σύνθημα «Η Τέχνη του Επιχειρείν» διοργανώθηκε ο 1ος Διαγωνισμός Καινοτόμου Επιχειρηματικής Ιδέας από σπουδαστές του Τομέα Οικονομίας & Διοίκησης του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ. Το flowmagazine.gr στήριξε ως χορηγός επικοινωνίας την προσπάθεια και σας μεταφέρει έμπνευση από τις καινοτομικές ιδέες των σπουδαστών που συμμετείχαν.

Θεματικά πεδία όπως ο Τουρισμός, η Εκπαίδευση, η Υγεία και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν αποτέλεσαν πόλους έλξης για τους συμμετέχοντες νέους και νέες, οι οποίοι παρουσίασαν τις επιχειρηματικές τους προτάσεις, με σκοπό να πείσουν τα μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής και να αποσπάσουν το ενδιαφέρουν του κοινού.

Οι τρεις πιο καινοτόμες επιχειρηματικές προτάσεις που αναδείχτηκαν έπειτα από την αξιολόγηση και τις εισηγήσεις της Επιστημονικής Επιτροπής εντάχθηκαν στο πρόγραμμα Κυψέλες Επιχειρηματικότητας της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς ενώ βραβεύθηκαν από τη VodafoneCU με εξάμηνες δωρεάν τηλεπικοινωνίες και ασύρματα πληκτρολόγια Logitech.

Ο πρώτος νικητής βραβεύθηκε με υποτροφία σπουδών από το Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ.

Στην Επιστημονική Επιτροπή του Διαγωνισμού συμμετείχαν διακεκριμένες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό κόσμο. Πιο συγκεκριμένα οι κ.κ. Ελευθερία Ζούρου Marketing Manager Doctor any time, Ξένια Κούρτογλου President & CEO Focus Bari, Κωνσταντίνα Μποφίλιου Διεύθυνση Marketing – Licensing Aslanis Home, Ντίνος Ανδριανόπουλος Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος Civitas.

Κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού πραγματοποιήθηκαν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες εισηγήσεις σχετικά με τη νεανική επιχειρηματικότητα από εκπροσώπους φορέων και εταιριών.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου.

Διοργάνωση: Τομέας Οικονομίας & Διοίκηση Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ

Υπό την Αιγίδα: Γενική Γραμματεία Νέας ΓενιάςΙνστιτούτο ΕπικοινωνίαςΕΣΥΝΕ

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…