Μαύρο Κραγιόν: Πώς να το φορέσεις σωστά

Συντάκτης: Κάλλια Πολυδώρου, Social Media Specialist και Beauty Editor

Ξεκινήσαμε δειλά να το βλέπουμε από το Φθινόπωρο του 2015, τα fashion icons του εξωτερικού γρήγορα το υιοθέτησαν (βλέπε Rihanna και Gigi Hadid) και πλέον το επιλέγουν πολλές γυναίκες, για να ξεχωρίσουν και να δώσουν μοναδική διάσταση στο μακιγιάζ τους! Αν σου φαίνεται αρκετά τολμηρό ή δεν ξέρεις πως θα προσαρμόσεις το μαύρο κραγιόν στο στυλ σου, παρακάτω θα βρεις 3 στυλ μακιγιάζ για να εντάξεις και εσύ τη πιο hot τάση στο μακιγιάζ σου!

3 τρόποι για να φορέσεις το μαύρο κραγιόν

1. Άβαφο Look

Εφάρμοσε μόνο το make-up σου και το concealer, για να έχεις μία αψεγάδιαστη βάση. Βάλε γενναίες δόσεις από μάσκαρα και άφησε τα χείλη να πρωταγωνιστήσουν, κάνοντας το μαύρο κραγιόν να γίνει το επίκεντρο της προσοχής!

2. Bronzed Μακιγιάζ

Στο συγκεκριμένο στυλ μακιγιάζ, θα δοθεί πάλι έμφαση στα χείλη, κάνοντας όμως πιο soft και γλυκό το αποτέλεσμα! Βάλε bronzed σκιές στα μάτια σου, καφέ και χρυσούς τόνους, λαδί ή χακί με λίγο shimmering και λάμψη, τα οποία θα φωτίζουν το βλέμμα σου με διακριτικό τρόπο. Συμπλήρωσε το μακιγιάζ με τερακότα σε ζυγωματικά και ολοκλήρωσε με το μαύρο κραγιόν στα χείλη σου!

3. Μαύρο Eyeliner

Μαύρο eyeliner και μαύρο κραγιόν! Απευθυνόμενη στις πιο τολμηρές, το συγκεκριμένο look θα κλέψει τις εντυπώσεις στη βραδυνή σου έξοδο και θα χαρίσει wild χαρακτήρα στο μακιγιάζ σου! Μία παχιά γραμμή από το αγαπημένο σου eyeliner, μαύρο κραγιόν και το υπόλοιπο πρόσωπο άβαφο αποτελούν την πιο ξεχωριστή πρόταση για να φορέσεις το μαύρο κραγιόν!

Συντάκτης: Κάλλια Πολυδώρου, Social Media Specialist και Beauty Editor

Influence:

Συνδυάζοντας την προϋπηρεσία μου στον ιντερνετικό κλάδο και το πάθος μου για τη γυναικεία ομορφιά και περιποίηση…