Τι μπορείτε να μάθετε για έναν άντρα από το ζώδιό του;

Συντάκτης: Μαρία Καϊλάνη

Πόσο πιο εύκολη θα ήταν η ζωή των γυναικών αν με κάποιο τρόπο μπορούσαν να αποκωδικοποιήσουν το αντρικό μυαλό; Ίσως πάλι να μπορούν να μάθουν πάρα πολλά πράγματα για τον άντρα που τους ενδιαφέρει βασιζόμενες στο ζώδιό του. Κατά πόσο ισχύει άραγε;

1. Kριός

Εάν ένας άντρας είναι κριός και τον έχετε ερωτευτεί, το χαρακτηριστικό που θα θαυμάζετε περισσότερο σε αυτόν θα είναι ο αυθορμητισμός του και το πως κατακλύζεται από ενθουσιασμό. Ωστόσο προετοιμαστείτε για κάποιες διαμάχες καθώς όταν μιλάμε για έναν κριό δεν πρέπει να παραβλέπουμε την επιθετική φύση του.

2. Ταύρος

Εάν είστε με έναν άντρα ταύρο τότε μάλλον επιθυμείτε την σταθερότητα και την αξιοπιστία. Τα ζώδια αυτά επίσης απολαμβάνουν αυτό που λέμε “καλή ζωή” και την πολυτέλεια. Ωστόσο μπορεί να γίνουν εύκολα πεισματάρηδες ενώ δεν τρελαίνονται στην ιδέα να αλλάζουν συνήθειες συχνά.

3. Δίδυμοι

Mε άντρα δίδυμο δίπλα σας είστε σίγουρα σε διάθεση για συζήτηση. ΟΙ δίδυμοι είναι φλύαρα ζώδια και διακατέχονται από περιέργεια για τον κόσμο γύρω τους. Πάντα ενδιαφέρονται για νέα και συναρπαστικά πράγματα ενώ με έναν δίδυμο δίπλα σας δεν θα φτάσετε ποτέ στην τελμάτωση της σχέσης σας καθώς αγαπούν την ποικιλία.

4. Καρκίνος

Αν έχετε βρει έναν άντρα καρκίνο τότε σίγουρα θα έχετε ως στόχο τη δημιουργία οικογένειας. Είναι συνήθως άτομα που τους αρέσει να φροντίζουν τους γύρω τους και είναι και αρκετά προσεκτικοί. Οι καρκίνοι επίσης προτιμούν να περνούν όμορφες στιγμές με γέλιο και γι’ αυτό μπορεί πολλές φορές να είναι ιδιαίτερα συναισθηματικοί.

5. Λέων

Εάν εκείνος είναι λέων τότε σίγουρα πρόκειται για έναν χαρακτήρα που θέλει όλη την ενέργεια και την προσοχή πάνω του. Θα πρέπει να ξέρετε πως οι λέοντες είναι μεγάλοι ηγέτες γι’ αυτό μπορείτε να μάθετε από αυτούς. Είναι συνήθως πολύ πιστοί και αγαπησιάρικοι ενώ συχνά γίνονται καλοί γονείς. Από την άλλη έχουν μία δραματική πλευρά που καλό θα ήταν να προσέχετε όταν την εμφανίζουν.

6. Παρθένος

Οι παρθένοι είναι βοηθοί. Θέλουν συνεχώς να βελτιώνονται. Είναι αρκετά γενναιόδωροι και τους αρέσει να προσφέρουν την βοήθειά τους. Είναι στενά συνδεδεμένοι με την δουλειά και εστιάζουν στις λεπτομέρειες.

7. Ζυγός

Οι άντρες ζυγοί χρειάζονται έναν σύντροφο και ευδοκιμούν στις μονογαμικές σχέσεις. Θα σας βοηθήσουν επίσης να καταλάβετε τα προβλήματά σας καθώς και να τα λύσετε. Καταφέρνουν να εξισορροπούν μεταξύ λογικής και συναισθήματος και τους αρέσει να δημιουργούν αρμονικές συνθήκες. Αυτό το ζώδιο μπορεί να είναι λίγο πιο αισιόδοξο από τα άλλα.

8. Σκορπιός

Ο σκορπιός είναι αρκετά έντονος και συναισθηματικός και αν μπλεχτείτε με σκορπιό θα γίνετε μέρος μίας συναισθηματικής αναταραχής. Οι σκορπιοί συνήθως γίνονται πιστοί σύντροφοι που συνήθως έχουν αγάπη για το μυστήριο. Προσοχή όμως αν βλάψετε σκορπιό έχετε δημιουργήσει έναν εχθρό για όλη σας την ζωή.

9. Τοξότης

Εάν ερωτευτείτε ένα τοξότη τότε θα θελήσετε να ταξιδέψετε. Αυτό το κοσμοπολίτικο ζώδιο αγαπά την εξερεύνηση, τη φιλοσοφία, την πολιτική και την θρησκεία. Ο τοξότης είναι εξωστρεφής και αγαπά να μοιράζεται τις απόψεις του.

10. Αιγόκερος

Πρόκειται για ένα πρακτικό ζώδιο και συνήθως για ό,τι κάνουν έχουν στρατηγική. Εάν έλκεστε από τους αιγόκερους σας κερδίζει σίγουρα το γεγονός που μπορούν να αναλάβουν την ευθύνη και πατάνε γερά στη γη.

11. Υδροχόος

Αν είναι υδροχόος τότε θα πειραματιστείτε αρκετά. Οι υδροχόοι τείνουν να είναι εκκεντρικοί. Είναι επαναστάτες και είναι έξω από την φύση τους η συμμετοχή σε φιλανθρωπικές οργανώσεις. Τέλος έχουν την τάση να έχουν αρκετούς φίλους.

12. Ιχθείς

Είναι συνήθως συμπονετικοί και έχουν κατανόηση. Τείνουν να είναι ευαίσθητα παιδιά. Είναι καλοί ακροατές αλλά συχνά μπορούν να δημιουργήσουν συναισθηματικό δράμα.

Συντάκτης: Μαρία Καϊλάνη,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.