Μανικιούρ Χριστουγέννων: τάρανδοι και χιονονιφάδες κερδίζουν τις εντυπώσεις

Συντάκτης: Αλεξάνδρα Αλιγιζάκη

Χρώμα και λάμψη υπάρχει παντού γύρω μας τα Χριστούγεννα. Γιατί να μην τα εντάξουμε και στο εορταστικό μας μανικιούρ; Αφήστε ελεύθερη τη φαντασία σας για οτιδήποτε σας θυμίζει γιορτή και χαρά!

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και όλες μας επιθυμούμε να είμαστε λαμπερές και περιποιημένες. Ένα πρώτο βήμα για την εορταστική περιποίησή μας είναι αυτό των άκρων μας, των νυχιών μας που μπορούν να γίνουν ο καμβάς για δημιουργίες που θα κλέψουν την παράσταση και θα μας φτιάξουν τη διάθεση στο έπακρον! Παρουσιάζουμε ιδέες για το χριστουγεννιάτικό μανικιούρ σας!

Η μόδα στα άκρα

Συναρπαστικά σχέδια και χρώματα, ακόμη και για τα πιο απαιτητικά γούστα κυκλοφορούν και καθηλώνουν. Τα πιο δημοφιλή και περίτεχνα χριστουγεννιάτικα σχέδια περιλαμβάνουν ταρανδάκια, χριστουγεννιάτικες μπάλες, έλατα και χιονονιφάδες. Άλλα σχέδια που είναι πανέμορφα και έχουν ζήτηση είναι Άγιοι Βασίληδες, έλκηθρα, ελάφια, χιονάνθρωποι, σκουφάκια, αστεράκια, χριστουγεννιάτικες κάλτσες, φιόγκοι και ό,τι άλλο φανταστείτε.

Χρώματα… εορταστικά!

Τα χρώματα που κυριαρχούν καθ’ όλη τη χριστουγεννιάτικη περίοδο είναι φυσικά το κόκκινο, το οποίο αποτελεί διαχρονική αξία, το πράσινο, το λευκό και το βαθύ μωβ. Άλλα χρώματα που προτιμούν οι περισσότερες από εμάς είναι επίσης, το μπορντό, το μαύρο, το γκρι, το καφέ και το σκούρο μπλε. Το ασημί και το χρυσό τα τελευταία χρόνια αποτελούν ανερχόμενη τάση και έρχονται κι αυτά πρώτα στις προτιμήσεις μας.

Λάμψη παντού

Εάν επιθυμούμε να «αστράφτουμε» κυριολεκτικά και μεταφορικά, μπορούμε να προτιμήσουμε νύχια «πασπαλισμένα» με στρας, πέρλες, χρυσόσκονη, γκλίτερ και ό,τι άλλο βάζει ο νους σας.

Ταιριάζω με το δέντρο, το χώρο ή ό,τι άλλο επιθυμώ

Μέρες που έρχονται κάποιες από εμάς ζητούν να προσαρμοστούν τα νύχια τους στα χρώματα, τα οποία έχουν τα λαμπιόνια του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Κάποιες άλλες θέλουν να βάψουν τα νύχια τους και να είναι ασορτί αυτά με το χρώμα του δέντρου που στόλισαν. Για να προσθέσουμε, υπάρχουν και αυτές που προτιμούν να βάψουν τα νύχια τους, έτσι ώστε να συμβαδίζουν με τις αποχρώσεις και τους τόνους του χώρου, στον οποίο βρίσκεται στολισμένο το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Αυτά τα Χριστούγεννα επιβάλλεται «να λάμπουμε» όλες μας και να έχουμε ανεβασμένη διάθεση και υψηλό ηθικό. Με σιγουριά τα όμορφα και περιποιημένα νύχια μας συμβάλλουν σ’ αυτό. Γι’ αυτό λοιπόν μην καθυστερείτε…

Συντάκτης: Αλεξάνδρα Αλιγιζάκη,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.