Μακαρόνια με σάλτσα κολοκυθιού

Συντάκτης: Euimerida

Οι μακαρονάδες δεν απαιτούν μεγάλες δεξιότητες και περισπούδαστες αναλύσεις. Σας προτείνουμε μια λιτή και άκρως ενδιαφέρουσα συνταγή που ταιριάζει στη γεύση των περισσοτέρων. Μπερδεύουμε τις φινετσάτες γεύσεις του κολοκυθιού, της κρέμας γάλακτος και της κρέμας τυριού με εκείνη του σκόρδου. Το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

ΥΛΙΚΑ

μισό πακέτο μακαρόνια No. 7
1 μέτριο κολοκύθι
1 μέτριο κρεμμύδι
Ελαιόλαδο
1 κύβο Knorr
1 κρέμα γάλακτος
1 κουταλάκι γλυκού σκόρδο σε σκόνη
2 κουταλιές σούπας τυρί Philadelpheia

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε καυτό αλατισμένο νερό βράζουμε τα μακαρόνια al dente.
  • Όταν βράσουν τα σουρώνουμε και προσθέτουμε μισή κουταλιά της σούπας βούτυρο και ανακατεύουμε καλά.
  • Σε μέτριο κατσαρολάκι τρίβουμε το κολοκύθι και το κρεμμύδι στην χοντρή πλευρά του τρίφτη.
  • Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το σκόρδο σε σκόνη και τσιγαρίζουμε ανακατεύοντας συνεχώς.
  • Σε μια κούπα νερό διαλύουμε τον κύβο Knorr και τον προσθέτουμε στην κατσαρόλα.
  • Αφήνουμε 3’ λεπτά να βράσει ανακατεύοντας συνεχώς.
  • Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το τυρί και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ενιαίο μίγμα. Η σάλτσα μας είναι έτοιμη.
  • Σερβίρουμε και προσθέτουμε τριμμένο τυρί και απολαμβάνουμε ένα ρομαντικό δείπνο για δύο υπό το φώς των κεριών.

Συντάκτης: Euimerida,

Influence:

Σε όλη την ιστορία της ανθρωπότητας υπήρχαν καλοί άνθρωποι. Υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν. Ακόμα και στις πιο δύσκολες εποχές…