Life Skills Training program: Αλλαγή ώρας και νέα Χριστουγεννιάτικη προσφορά!

Συντάκτης: Flowmagazine

Life Skills Training program:  Αλλαγή ώρας και νέα Χριστουγεννιάτικη προσφορά!

Νέα Χριστουγεννιάτικη Προσφορά από το Believe In You για το 2ο Πρόγραμμα εκπαίδευσης δεξιοτήτων ζωής! Προλάβετε μέχρι της 20 Δεκεμβρίου την προσφορά των 380 ευρώ! Από τις 14 Ιανουαρίου και κάθε Πέμπτη, από τις 18.30 μέχρι τις 21.30, θα έχουμε συνάντηση στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας για Life Skills Training. Σας περιμένουμε!!!

Τι είναι οι δεξιότητες ή ικανότητες ζωής; Είναι ένα σύνολο από απαραίτητα εφόδια για τη ζωή και την εργασία μας: ένα σύνολο από ικανότητες που, όμως, δεν έχουμε διδαχθεί ποτέ και που έχουν τη δύναμη να κάνουν τη ζωή μας καλύτερη!

Τι είναι το Life Skills Training;

Το Life Skills Training program είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα εκπαίδευσης που διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αποκλειστικά από το Believe In You. Παρέχει εκπαίδευση στις 10 βασικές δεξιότητες ζωής ή αλλιώς soft skills που είναι απαραίτητα για την επιτυχία, τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική μας ζωή!

Μετά την επιτυχία του πρώτου προγράμματος που ξεκίνησε την 1η Οκτώβρη και ολοκληρώνεται σύντομα, αποφασίσαμε να διοργανώσουμε άμεσα τη νέα ομάδα για να δώσουμε την ευκαιρία σε όσους δεν πρόλαβαν στο 2015 να το παρακολουθήσουν στο νέο έτος.

Τι είναι οι δεξιότητες ζωής;

Η σημασία πλέον των soft skills αναγνωρίζεται επίσημα από τους εργοδότες σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και στην Ελλάδα, ως ο κρίσιμος παράγοντας αποτελεσματικότητας στον εργασιακό χώρο, ανεξαρτήτως κλάδου ή ειδικότητας. Συν τις άλλοις, οι ίδιες δεξιότητες συμβάλλουν καθοριστικά στην ευτυχία μας και στην ποιότητα ζωής! Αυτό είναι και το ζητούμενο άλλωστε.

Μεθοδολογία εκπαιδευτικού προγράμματος

Η μεθοδολογία συνδυάζει τη θεωρητική και βιωματική εκπαίδευση, το group coaching και την πρακτική εξάσκηση με στόχο την πλήρη αφομοίωση των εννοιών και την εφαρμογή στη ζωή των συμμετεχόντων. Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα κάντε κλικ εδώ.

Είναι γνωστό ότι η γνώση γίνεται κτήμα των εκπαιδευομένων μέσα από τη συνεχή και συστηματική εξάσκηση. Τότε μπορεί η απόκτηση γνώσης να οδηγήσει και σε γνήσια αλλαγή στη ζωή. Αν είστε έτοιμοι και εσείς να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο, σας περιμένουμε!

Life Skills Training program:  Αλλαγή ώρας και νέα Χριστουγεννιάτικη προσφορά!

Νέα Χριστουγεννιάτικη προσφορά μέχρι τις 20/12/15!

Για όλους εσάς που δεν προλάβατε να δηλώσετε συμμετοχή, μπορείτε από σήμερα και μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου να εξασφαλίσετε μια θέση στο πρόγραμμα με την Χριστουγεννιάτικη προσφορά των 380 ευρώ (Το ποσό της προκαταβολής είναι 180€ και η εξόφληση πρέπει να γίνει έως τις 20 Ιανουαρίου 2016).

Για συμμετοχή 2 ατόμων, κερδίζετε 25% έκπτωση στη συνολική τιμή. Επομένως η τελική τιμή ανά άτομο είναι 360€, με πληρωμή σε 3 δόσεις των 120€: έως τις 20 Δεκεμβρίου 2015, έως τις 20 Ιανουαρίου και έως τις 20 Φεβρουαρίου 2016 αντίστοιχα.

Life Skills Training program:  Αλλαγή ώρας και νέα Χριστουγεννιάτικη προσφορά!

Η ώρα των μαθημάτων άλλαξε!!!

Κατόπιν επιθυμίας των συμμετεχόντων οι ώρες των μαθημάτων άλλαξαν. Έτσι από τις 14/01 και κάθε Πέμπτη τα μαθήματα θα γίνονται από τις 18.30 έως τις 21:30.

Χρόνος διεξαγωγής: 14 Ιανουαρίου – 31 Μαρτίου 2016 (κάθε Πέμπτη)

Τόπος διεξαγωγής: Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ, Ιουλιανού 33 & 3ης Σεπτεμβρίου, Αθήνα (τηλ. 2108225983)

Καθοδηγήτρια της ομάδας θα είναι η κα Εύη Ξυραφά, σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια ανθρώπινου δυναμικού σε θέματα HR και επικοινωνίας. (Δείτε το πλήρες βιογραφικό εδώ).

Όλοι οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα πάρουν γραπτό υλικό, βεβαιώσεις παρακολούθησης, αλλά και ασκήσεις για εξάσκηση κατά τη διάρκεια του προγράμματος και για τη μετέπειτα ζωή τους!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 2106128281και 6974781051.

Κάντε τη δήλωσή σας εδώ:

http://www.flowmagazine.gr/believeinyoulst

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας!

Life Skills Training program:  Αλλαγή ώρας και νέα Χριστουγεννιάτικη προσφορά!

Σχόλια συμμετεχόντων του 1ο Life Skills Training που λήγει στις 17/12/15

«Το Life Skills Training Program οργανώνεται ως ολοκληρωμένο πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης και πράγματι λειτουργεί έτσι! Στην τρίμηνη διάρκειά του παρουσιάζονται εμπεριστατωμένα οι βασικοί άξονες στους οποίους μπορεί να στηριχθεί όποιος θέλει πραγματικά να βελτιώσει συνολικά τη ζωή του, όποιος δεν επαναπαύεται στο πώς κυλούσε η ζωή του μέχρι χθες, αλλά θέλει πραγματικά να έχει θετική διάθεση, προσωπική δύναμη, συναισθηματική σύνδεση, ηρεμία, αποτελεσματική επικοινωνία, διεκδίκηση και επίτευξη στόχων.
Η κ. Ξυραφά είναι πάντα ανοιχτή σε δημιουργικό διάλογο και πρόθυμη να συνδράμει στην προσωπική προσπάθεια του κάθε συμμετέχοντα! Έτσι η συμμετοχή μου στο πρόγραμμα αποδείχθηκε πολύ χρήσιμη για την επίτευξη του στόχου της βελτίωσης της ποιότητας ζωής μου: έλαβα αποτελεσματικά εργαλεία αλλά και καίρια ερεθίσματα για περαιτέρω ατομική έρευνα, τα οποία θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ καθημερινά, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.
Από τις πρώτες εβδομάδες παρακολούθησης του προγράμματος και εφαρμογής των επιστημονικών συμβούλων της κ. Ξυραφά διαπίστωσα αλλαγή στο πώς αντιμετώπιζα και τελικά διαχειριζόμουν καταστάσεις με τρόπο θετικό για μένα και τους γύρω μου.
Μεγάλο πλεονέκτημα του προγράμματος είναι ότι το υλικό καλύπτει εξίσου αποτελεσματικά τις ανάγκες ανθρώπων που έρχονται μόνο με τη βούληση να βελτιώσουν τη ζωή τους, όσο και ανθρώπων οι οποίοι ήδη έχουν διανύσει μια διαδρομή προσωπικής καλλιέργειας μέσω εμπειριών ή εκπαίδευσης. Για τον ίδιο λόγο είναι και διαχρονικό, αφού ο κάθε συμμετέχων, καθώς συστηματοποιεί την πρακτική εφαρμογή των εννοιών και των εργαλείων, θα βρίσκει νέα πεδία βελτίωσης!»

Αικατερίνη Σεργάκη, Δικηγόρος

«Το σεμινάριο με τίτλο «Προσωπικές Δεξιότητες» που διεξήχθη από την κυρία Ξυραφά ανήκει στα πιο αποτελεσματικά, πλούσια σε περιεχόμενο και καλύτερα οργανωμένα που έχω παρακολουθήσει. Ο πολλά υποσχόμενος τίτλος σε συνδυασμό με τη φήμη της διδάσκουσας στον χώρο της προσείλκυσαν από την αρχή το ενδιαφέρον μου και οφείλω να ομολογήσω ότι οι προσδοκίες μου για ένα πολύ χρήσιμο και παραγωγικό σεμινάριο δεν διαψεύστηκαν. Η πολύ καλή συνολική εντύπωση που αποκόμισα οφείλεται τόσο στην ύλη, στη δομή, την οργάνωση του σεμιναρίου σε ποικίλες ενδιαφέρουσες, συνεκτικές μεταξύ τους και διαρθρωμένες σε μία λογική αλληλουχία επιμέρους θεματικές ενότητες, οι οποίες κάλυπταν πλήρως τον κεντρικό θεματικό άξονα του σεμιναρίου, όσο και στην καλή επικοινωνία μεταξύ της διδάσκουσας και των συμμετεχόντων.

Η κυρία Ξυραφά κατέχει αναμφίβολα πολύ καλά τη διδακτέα ύλη και διαθέτει υψηλή μεταδοτικότητα, ώστε να καταφέρνει αφ’ ενός να μεταφέρει στους συμμετέχοντες τις γνώσεις της μέσω χαρακτηριστικών παραδειγμάτων επί του αντικειμένου και αφ’ ετέρου να τους εμπνεύσει γόνιμους προβληματισμούς, καθώς και κίνητρα να διεισδύσουν βαθύτερα στις δεξιότητες που διαθέτουν και στις οποίες ίσως να μην είχαν προσδώσει τη δέουσα σημασία. Επίσης, χάρη στο πλούσιο και άρτια οργανωμένο συνοδευτικό των κύκλων του σεμιναρίου υλικό οι συμμετέχοντες μπορούν να αντιληφθούν με ανάγλυφο τρόπο τις τεχνικές που θα τους βοηθήσουν να φωτίσουν καλύτερα τον εσωτερικό τους κόσμο και να ανακαλύψουν ανεξερεύνητες για καιρό, κρυμμένες ή μη εξωτερικευμένες δεξιότητες. Προσωπικά, αισθάνομαι πιο δυνατή, πιο σίγουρη για τον εαυτό μου, έχοντας ανακαλύψει δεξιότητες που δεν φανταζόμουν ότι διέθετα, αλλά και δεξιότητες που δίσταζα να εξωτερικεύσω, διότι είχα μία συστολή και αμφιβολίες για την ποιότητα του αποτελέσματος. Τώρα πλέον απολαμβάνω τον καινούριο μου πιο δυναμικό εαυτό!

Για όλους αυτούς τους λόγους, θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα σε όσους θεωρούν ότι χρειάζονται μία καθοδήγηση, για να επιχειρήσουν ένα ενδιαφέρον ταξίδι αυτογνωσίας!»

Χριστίνα Καγγέλη, Ψυχολόγος

«Είχα παρακολουθήσει σεμινάρια της Εύης στο παρελθόν και γνώριζα τη δουλειά της. Μόλις ενημερώθηκα για το πρόγραμμα Life Skills, αποφάσισα να συμμετέχω για να αποκτήσω μια δομημένη και ολοκληρωμένη γνώση πάνω στις δεξιότητες που θα ήθελα να έχω.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος ανακάλυψα ένα νέο τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης καταστάσεων που μέχρι πριν δεν πίστευα ότι μπορεί να διδαχθεί.

Το προτείνω σε όσους θέλουν να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους και δεν ξέρουν τον τρόπο. Μέσω του προγράμματος μαθαίνεις πώς να σκέφτεσαι θετικά, να εκτιμάς και να απολαμβάνεις τις όμορφες στιγμές της ζωής, πώς να διαχειρίζεσαι τις δύσκολες καταστάσεις, πώς να βάζεις στόχους και τι χρειάζεται για να τους πετύχεις.

Προσωπικά, ήδη πριν τελειώσει το πρόγραμμα είχα καταφέρει να μειώσω το άγχος που δημιουργείται λόγω των καθημερινών υποχρεώσεων, να είμαι ευγνώμων για όσα έχω και να βάζω στόχους που συμβάλλουν στη διαμόρφωση της ζωής που επιθυμώ.»

Ανθή Συρίγου, Χημικός Μηχανικός

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…