Life Skills E-learning από το Believe In You: Οι δεξιότητες ζωής προσιτές σε όλους

Συντάκτης: Flowmagazine

Απαντώντας στις ανάγκες του κόσμου για ευελιξία στο χρόνο και στον τρόπο μάθησης, το Believe in You προσφέρει ξανά το δομημένο πρόγραμμα εκπαίδευσης δεξιοτήτων ζωής, απόλυτα στοχευμένο στις δικές σας ανάγκες.

Μετά από δεκάδες προγράμματα Life Skills Training που έχουν υλοποιηθεί διά ζώσης και online από το 2015, το αγαπημένο πρόγραμμα Life Skills προσφέρεται και σε Elearning, για όσους θέλουν να το παρακολουθήσουν εξ’ αποστάσεως.

Στόχος του εκπαιδευτικού προγράμματος;

Να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να κατακτήσουν τις βασικές δεξιότηετς ζωής, να τις χρησιμοποιήσουν  επαγγελματικά ή προσωπικά και να πετύχουν τα αποτελέσματα που φιλοδοξούν σε σχέση με τους στόχους τους.

Τι είναι αυτό που ονομάζουμε δεξιότητες ζωής;

Τα 10 βασικά life skills είναι μια δομή ικανοτήτων που συνθέτουν μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα ανθρώπου, ικανού να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση.

Είναι ένα σύνολο από απαραίτητα εφόδια για τη ζωή και την εργασία μας: ένα σύνολο από ικανότητες που, όμως, δεν έχουμε διδαχθεί ποτέ και που έχουν τη δύναμη να κάνουν τη ζωή μας καλύτερη!

Ποιές είναι οι 10 βασικές δεξιότητες ζωής;

Θετική σκέψη

Αυτοπεποίθηση

Διαχείριση άγχους

Συναισθηματική νοημοσύνη

Επικοινωνία

Γλώσσα σώματος

Διεκδικητικότητα

Διαπραγματεύσεις

Στοχοθεσία

Διαχείριση χρόνου

Σε ποιους απευθύνεται το πρόγραμμα;

To Life Skills e-learning απευθύνεται σε όλους ανεξαρτήτως της ηλικιακής σας ομάδας, φύλου, επαγγέλματος και εκπαιδευτικού υπόβαθρου!

Το πρόγραμμα είναι για εσάς αν:

 • Θέλετε να καλλιεργήσετε αυτογνωσία
 • Σας ενδιαφέρει η προσωπική σας ανάπτυξη.
 • Βρίσκεστε ενώπιον προσωπικών και επαγγελματικών αλλαγών στη ζωή σας.
 • Θέλετε υποστήριξη και ψυχική και πνευματική ενδυνάμωση.
 • Αναζητάτε κορυφαίας ποιότητας εκπαίδευση για επαγγελματική ανέλιξη.
 • Στοχεύετε στη βελτίωση των προσόντων σας, μέσα από την απόκτηση των βασικών δεξιοτήτων ζωής.
 • Χρειάζεστε καθοδήγηση στην αποσαφήνιση των στόχων σας.
 • Θέλετε να μάθετε πώς να αξιολογείτε και να αξιοποιείτε τις κατάλληλες ευκαιρίες.
 • Θέλετε να ανακαλύψετε το πλήρες δυναμικό σας και…
 • Να κατακτήσετε ικανότητες που θα μπορούν να εφαρμόζουν παντού στη ζωή σας.

Αντίθετα με το τι πιστεύουν πολλοί, όλες οι παραπάνω δεξιότητες είναι πλήρως διδάξιμες και καλλιεργήσιμες σε όποια ηλικία ή φάση ζωής κι αν βρίσκεστε, αρκεί βέβαια να το αποφασίσετε.  Σας προσκαλούμε, λοιπόν, να γυρίσετε πίσω στα “θρανία”, αυτήν τη φορά με στόχο την επιτυχία στη ζωή, όπως εσείς θα την ορίσετε!

Σχόλια συμμετεχόντων από προηγούμενα προγράμματα Life skills

«Ανακάλυψα δυνατότητες, ευκαιρίες και σχεδίασα τρόπους δράσης, αφού κατανόησα στην πράξη τι σημαίνουν οι δεξιότητες ζωής. Αναγνώρισα τη σημασία και τις πτυχές της διεκδικητικότητας, καθώς και τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους να εγκαταλείψω βλαβερές συνήθειες. Κατάλαβα ποια είναι τα μυστικά της επιτυχημένης αναζήτησης επαγγελματικών ευκαιριών, με βάση τον στόχο μου» – Μαρίνα Σίσκου, (Life Skills Bootcamp Μαρτίου)

«Το Life skills bootcamp με βοήθησε σε μεγάλο βαθμό να επικοινωνώ καλύτερα με τους ανθρώπους ακούγοντας ενεργητικά. Ακούω προσεκτικά τον συνομιλητή μου και με ενδιαφέρει πλέον να δω και την δική του πλευρά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αποκομίζω εύκολα πληροφορίες από τον συνομιλητή μου και να ανοίγω τους ορίζοντές μου.»- Μαρία Παντελίδου, (Life Skills Bootcamp Μαρτίου)

«Άλλαξα τρόπο σκέψης. Κατάλαβα πως δε θα βρω την ευτυχία και την ηρεμία, αν δεν γνωρίσω πρώτα τον εαυτό μου, αν δεν δουλέψω με εμένα. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, είμαι πιο χαρούμενη, δεν είμαι τόσο αναβλητική όπως πριν. Βάζω στόχους και μπορώ να αλλάζω τα συναισθήματά μου…

Η Εύη είναι προσιτή, νιώθεις ασφάλεια να της πεις αυτό που σε απασχολεί, χωρίς να ντρέπεσαι. Με τις σωστές ερωτήσεις σου αλλάζει τις περιοριστικές σου πεποιθήσεις. Σου δίνει κλειδιά για να ανοίξεις νέες πόρτες στη ζωή σου, που δεν ήξερες ότι υπήρχαν»

Νάντια Αναγνωστοπούλου, (Life Skills Bootcamp Απριλίου)

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα

 • Δωρεάν coaching  στην έναρξη του προγράμματος με την Εύη Ξυραφά, για να τεθούν οι στόχοι κάθε συμμετέχοντα.
 • 10 μαγνητοσκοπημένα σεμινάρια όπου αναλύονται ξεχωριστά τα 10 life skills.
 • Παρουσιάσεις powerpoint για τις 10 ενότητες – βασικές δεξιότητες ζωής
 • Ασκήσεις για κάθε ενότητα, επιλεγμένες με βάση τους στόχους του καθενός.
 • 10+1 μισάωρα podcast (ηχογραφημένες εκπομπές) για τις 10 δεξιότητες ζωής
 • To βιβλίο της εισηγήτριας και συγγραφέα Εύης Ξυραφά, με τίτλο “Θέλω-Πιστεύω-Μπορώ: Τα 3 κλειδιά της ζωής”, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα.
 • Πλάνο προσωπικής ανάπτυξης
 • Βεβαίωση παρακολούθησης, που είναι plus για το βιογραφικό σας.

Εισηγήτρια του προγράμματος είναι η Εύη Ξυραφά, σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης, εκπαιδεύτρια, ομιλήτρια και συγγραφέας (Δείτε το πλήρες βιογραφικό εδώ)

Online παρακολούθηση σε δικό σας χρόνο

Το πρόγραμμα μπορείτε να το παρακολουθήσετε σε δικό σας χρόνο και θα έχετε πρόσβαση για πάντα.

Τρόπος πληρωμής

Α) ΠΡΟΣΦΟΡΑ 197€ εφάπαξ ή

Β) ΠΡΟΣΦΟΡΑ 250€ σε 2 μηνιαίες δόσεις των 125€

Από όποιο μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε, πλέον έχετε τη δυνατότητα να κάνετε δικά σας τα εργαλεία ζωής του  Life Skills. 

Είτε θέλετε να βελτιώσετε την προσωπική, είτε την επαγγελματική σας ζωή, αυτό είναι ένα πρόγραμμα που σας εγγυάται ότι θα το καταφέρετε. Αρκεί βέβαια να είστε αποφασισμένοι να εφαρμόσετε τη γνώση που θα αποκτήσετε.

Tο πρόγραμμα μεταδίδει τη γνώση για τις 10 βασικές δεξιότητες-εργαλεία ζωής, που θα χρησιμοποιείτε για μια ζωή.

Δηλώστε συμμετοχή συμπληρώνοντας την αίτηση που θα βρείτε εδώ:

https://www.believeinyou.gr/lifeskillselearning

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…