Νέα ομάδα Life Skills Bootcamp το Νοέμβριο: Εκπαιδευτείτε σε 10 δεξιότητες και αλλάξτε τη ζωή σας

Συντάκτης: Flowmagazine

Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι μπορεί να είστε μόλις ένα βήμα μακριά από τις αλλαγές που θέλετε να δείτε στη ζωή σας;

Μπορεί, με την κατάλληλη εκπαίδευση, η ζωή σας να αλλάξει μόλις σε 23 μέρες; Στο Believe In You, βάλαμε στοίχημα και το κερδίσαμε! Το Life Skills Bootcamp, ένα πλήρες εντατικό πρόγραμμα σε 10 δεξιότητες ζωής, είναι η εξέλιξη του Life Skills Training, του αγαπημένου προγράμματος προσωπικής ανάπτυξης των συμμετεχόντων εδώ και 7 χρόνια και έχει ως στόχο να δώσει σε όσους το παρακολουθήσουν όλες τις γνώσεις, τις πρακτικές και τα εργαλεία, για μια καλύτερη ζωή, προσωπικά και επαγγελματικά.

Το πρόγραμμα, λοιπόν, διοργανώνεται ξανά αυτόν το Νοέμβριο και σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της νέας ομάδας για να πετύχετε κάθε σας στόχο, χωρίς να πέφτετε σε εμπόδια και φαύλους κύκλους!

Πάμε να μάθουμε περισσότερα;

Οι δέκα δεξιότητες ζωής: Ποιες είναι και γιατί ονομάζονται έτσι;

Τι σας λείπει για να αποκτήσετε τον έλεγχο της ζωής σας; Τι θα σας βοηθούσε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα; Μήπως εγκλωβίζεστε συχνά σε αρνητικές σκέψεις; Μήπως εύχεστε να σας ήταν πιο εύκολο να διεκδικήσετε αυτά που αξίζετε; Μήπως θέλετε να μάθετε να επικοινωνείτε τα θέλω και τις ανάγκες σας με τον κατάλληλο τρόπο;

Στο Believe In You έχουμε ξεχωρίσει τις 10 εκείνες δεξιότητες που έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τη ζωή κάθε ανθρώπου και το πρόγραμμα Life Skills Bootcamp τις διδάσκει πρακτικά και σε βάθος, ανάλογα με τις ανάγκες, τα θέλω και τους στόχους κάθε συμμετέχοντα. Ποιες είναι, λοιπόν, αυτές οι δέκα δεξιότητες;

 • Θετική Σκέψη
 • Αυτοπεποίθηση
 • Διαχείριση Άγχους
 • Συναισθηματική Νοημοσύνη
 • Επικοινωνία
 • Γλώσσα Σώματος
 • Διεκδικητικότητα
 • Διαπραγματεύσεις
 • Στοχοθεσία
 • Διαχείριση Χρόνου

Αντίθετα με το τι πιστεύουν πολλοί, όλες οι παραπάνω δεξιότητες είναι πλήρως διδάξιμες και καλλιεργήσιμες σε όποια ηλικία ή φάση ζωής κι αν βρίσκεστε, αρκεί βέβαια να το αποφασίσετε.  Σας προσκαλούμε, λοιπόν, να γυρίσετε πίσω στα “θρανία”, αυτήν τη φορά με στόχο την επιτυχία στη ζωή, όπως εσείς θα την ορίσετε!

Η εισηγήτρια, Εύη Ξυραφά

Δημιουργός και εισηγήτρια του προγράμματος είναι η Εύη Ξυραφά. Η Εύη  είναι σύμβουλος προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης με πάθος για την εκπαίδευση, προσωπικό ενδιαφέρον για τους μάθητές της και πάνω από 17 χρόνια εμπειρίας. Στη διάρκεια του προγράμματος, εμβαθύνει πρακτικά και βήμα προς βήμα στις 10 δεξιότητες ζωής, τις οποίες αποτυπώνει και στο βιβλίο της «Θέλω-Πιστεύω- Μπορώ, Τα 3 κλειδιά της ζωής» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα Life Skills Bootcamp;

Το Life Skills Bootcamp είναι ένα πλήρες, δομημένο πρόγραμμα γύρω από τις 10 δεξιότητες ζωής. Από τη σειρά με την οποία διδάσκονται οι δεξιότητες, μέχρι το συνδυασμό μεθόδων μάθησης που έχουν επιλεχθεί από την εισηγήτρια, στόχος είναι να καλύπτει πλήρως, πρακτικά και εξατομικευμένα τις ανάγκες των συμμετεχόντων για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη. Για αυτόν το λόγο, πέρα από τις συναντήσεις της ομάδας, το πρόγραμμα έχει πλαισιωθεί με επιπλέον υλικό, βιωματικές ασκήσεις, υποστηρικτικό υλικό και διαχρονικά εργαλεία.

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

 • Σεμινάρια 20 ωρών με την Εύη Ξυραφά
 • Group Coaching
 • Αναλυτικές παρουσιάσεις
 • Πρακτικές ασκήσεις
 • 10 podcasts για τις βασικές δεξιότητες της ζωής
 • Το βιβλίο «Θέλω-Πιστεύω-Μπορώ: Τα τρία κλειδιά της ζωής» της Εύης Ξυραφά, από τις εκδόσεις Διόπτρα.
 • Bonus: Life Skills Challenge, με 10 μαγνητοσκοπημένα σεμινάρια για τις 10 δεξιότητες της ζωής
 • Βεβαίωση παρακολούθησης του προγράμματος

Σε ποιους απευθύνεται το πρόγραμμα;

To Life Skills Bootcamp απευθύνεται σε όλους ανεξαρτήτως της ηλικιακής σας ομάδας, φύλου, επαγγέλματος και εκπαιδευτικού υπόβαθρου! Το πρόγραμμα είναι για εσάς αν:

 • Σας ενδιαφέρει η προσωπική σας ανάπτυξη.
 • Βρίσκεστε ενώπιον προσωπικών και επαγγελματικών αλλαγών στη ζωή σας.
 • Θέλετε υποστήριξη και ψυχική και πνευματική ενδυνάμωση.
 • Αναζητάτε κορυφαίας ποιότητας εκπαίδευση για επαγγελματική ανέλιξη.
 • Στοχεύετε στη βελτίωση των προσόντων σας, μέσα από την απόκτηση των βασικών δεξιοτήτων ζωής.
 • Χρειάζεστε καθοδήγηση στην αποσαφήνιση των στόχων σας.
 • Θέλετε να μάθετε πώς να αξιολογείτε και να αξιοποιείτε τις κατάλληλες ευκαιρίες.
 • Θέλετε να ανακαλύψετε το πλήρες δυναμικό σας.

Η δομή του προγράμματος

– “Θετική σκέψη – Αυτοπεποίθηση – Διαχείριση άγχους”

Τετάρτη 3 και Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021, και ώρες 18.30-21.00

– Συναισθηματική Νοημοσύνη – Επικοινωνία- Γλώσσα σώματος”

Τετάρτη 10 και Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021, και ώρες 18.30-21.00

– “Διεκδικητικότητα-Διαπραγματεύσεις”

Τετάρτη 17 και Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021, και ώρες 18.30-21.00

– “Στοχοθεσία- Διαχείριση χρόνου”

Τετάρτη 24 και Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021, και ώρες 18.30-21.00

Πάρτε μία γεύση από την εμπειρία των συμμετεχόντων σε προηγούμενους κύκλους του προγράμματος, αλλά και τι οφέλη οι ίδιοι αποκόμισαν για τη ζωή τους:

Η εμπειρία από προηγούμενες ομάδες

«Η συμμετοχή μου στο Life Skills Bootcamp μού χάρισε πολλά και ουσιαστικά οφέλη. Εκπαιδεύτηκα στις δεξιότητες της ζωής μέσα σε ένα ζωντανό, δραστήριο και αλληλεπιδραστικό περιβάλλον αξιόλογων ανθρώπων. Ανακάλυψα δυνατότητες, ευκαιρίες και σχεδίασα τρόπους δράσης, αφού κατανόησα στην πράξη τι σημαίνουν οι δεξιότητες ζωής: η σημασία του να μπορώ να αποκωδικοποιώ τα μηνύματα των συνομιλητών μου, η ανάγκη ν’ αναβαθμίσω την ποιότητα της επικοινωνίας, αντιλήφθηκα την αξία του προγραμματισμού και την ικανότητα της οργάνωσης του χρόνου, του χρήματος. Αναγνώρισα τη σημασία και τις πτυχές της διεκδικητικότητας, καθώς και τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους να εγκαταλείψω βλαβερές συνήθειες. Κατάλαβα ποια είναι τα μυστικά της επιτυχημένης αναζήτησης επαγγελματικών ευκαιριών, με βάση τον στόχο μου» – Μαρίνα Σίσκου, (Life Skills Bootcamp Μαρτίου)

«Το Life skills bootcamp με βοήθησε σε μεγάλο βαθμό να επικοινωνώ καλύτερα με τους ανθρώπους ακούγοντας ενεργητικά. Ακούω προσεκτικά τον συνομιλητή μου και με ενδιαφέρει πλέον να δω και την δική του πλευρά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αποκομίζω εύκολα πληροφορίες από τον συνομιλητή μου και να ανοίγω τους ορίζοντές μου. Η εισηγήτρια μετέδωσε εργαλεία για το πώς θα καταφέρουμε τους στόχους μας τόσο με τις παρουσιάσεις στη διάρκεια των παραδόσεων όσο και με ασκήσεις ατομικές και ομαδικές. Προσωπικά, το κομμάτι του προγράμματος που συνέβαλε περισσότερο στον στόχο μου ήταν οι ασκήσεις και ιδίως οι ομαδικές, που με βοήθησαν να καλλιεργήσω ομαδικό πνεύμα.»- Μαρία Παντελίδου, (Life Skills Bootcamp Μαρτίου)

«Άλλαξα τρόπο σκέψης. Κατάλαβα πως δε θα βρω την ευτυχία και την ηρεμία, αν δεν γνωρίσω πρώτα τον εαυτό μου, αν δεν δουλέψω με εμένα. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, είμαι πιο χαρούμενη, δεν είμαι τόσο αναβλητική όπως πριν. Βάζω στόχους και μπορώ να αλλάζω τα συναισθήματα μου.

Η Εύη είναι προσιτή, νιώθεις ασφάλεια να της πεις αυτό που σε απασχολεί, χωρίς να ντρέπεσαι. Με τις σωστές ερωτήσεις σου αλλάζει τις περιοριστικές σου πεποιθήσεις. Σου δίνει κλειδιά για να ανοίξεις νέες πόρτες στη ζωή σου, που δεν ηξέρες ότι υπήρχαν»

Νάντια Αναγνωστοπούλου, (Life Skills Bootcamp Απριλίου)

Τιμή του προγράμματος και προσφορές:

Μπορείτε να κατοχυρώσετε τη θέση σας στο Life Skills Bootcamp επιλέγοντας έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

Α) 260 ευρώ τιμή προσφοράς για εξόφληση με 1 δόση έως και 30/9.

Β) 310 ευρώ με πληρωμή σε 2 δόσεις των 155 ευρώ, έως τις 30/9 και 31/10 αντίστοιχα.

Β) Αρχική τιμή 360 ευρώ με πληρωμή σε 3 δόσεις των 120 ευρώ, έως τις 30/9, 31/10 και 10/11/21 αντίστοιχα.

Με την εγγραφή σας αποκτάτε αυτόματα πρόσβαση στο Life skills challenge και τα 10 podcasts για τις δεξιότητες ζωής, για να ξεκινήσετε άμεσα το ταξίδι της γνώσης.

Η πληρωμή γίνεται είτε:

 • με πιστωτική/χρεωστική κάρτα
 • μέσω Paypal
 • με κατάθεση στην τράπεζα σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς:

– Eurobank: αριθμός λογαριασμού 0026.0315.89.0200457136, IBAN: GR1702603150000890200457136

– Alpha Bank: αριθμός λογαριασμού 170-002101-058758, IBAN: GR1101401700170002101058758

Όνομα δικαιούχου: Ευαγγελία Ξυραφά. Αναφέρετε ως αιτιολογία κατάθεσης το ονοματεπώνυμό σας.

Επιπλέον χρεώσεις (π.χ. προμήθεια τράπεζας) για την διεκπεραίωση της συναλλαγής επιβαρύνουν τον καταθέτη.

Η κράτηση της θέσης θα θεωρείται έγκυρη μόλις στείλετε αποδεικτικό της κατάθεσης στο e–mail info@believeinyou.gr

Aίτηση

Ήρθε η ώρα ν’ αξιοποιήσετε τις νέες ευκαιρίες που πάντα ονειρευόσασταν στη ζωή! Κλείστε σήμερα μία θέση στη νέα ομάδα που θα ξεκινήσει στις 3 Νοεμβρίου και ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί ένα καλύτερο μέλλον για εσάς.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ:

https://www.believeinyou.gr/lifeskillsbootcamp

Αλλάξτε τη ζωή σας μέσα σε 23 μέρες. Χωρίς φόβο, με πάθος!

Σας περιμένουμε!


ΧΟΡΗΓΟΣ

YOU GLOW GIRL


ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

.

..

..

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…