Λεφτά με… ουρά: Τα πλουσιότερα κατοικίδια στον κόσμο

Συντάκτης: Flowmagazine

Το πλουσιότερο κατοικίδιο στον κόσμο είναι ο γερμανικός ποιμενικός «Gunther VI», ενώ ακολουθούν δύο γάτες.

Η «Ολίβια Μπένσον» είναι ηγάτα της τραγουδίστριας Τέιλορ Σουίφτ και βρίσκεται στο Νο3τηςλίστας με τα πλουσιότερα κατοικίδια στον κόσμο, με αξία 97 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα AllAboutCats.com, η λίστα διαμορφώθηκε από τα κέρδη που έχουν μέσω των λογαριασμών τους στο Instagram από δημοσιεύσεις, περισσότεροι ακόλουθοι και «Likes» με εξαίρεση τη γάτα της Σουίφτ.

«Η αξιολάτρευτη σκωτσέζικη Φολντ “Ολίβια” απέκτησε την περιουσία τηςπρωταγωνιστώντας μαζί με την σούπερ σταρ ιδιοκτήτριά της σε πολλά μουσικά βίντεο, έχει δημιουργήσει τη δική της σειρά προϊόντων και έχει κάνει διαφημιστικά μεγάλου προϋπολογισμού», εξηγεί η ιστοσελίδα προσθέτοντας ότι δεν έχει δικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το πλουσιότερο κατοικίδιο στον κόσμο είναι ο γερμανικός ποιμενικός Gunther VI, με αξία 500 εκατομμύρια δολάρια, ενώ τη δεύτερη θέση καταλαμβάνει η γάτα Nala με 100 εκατομμύρια δολάρια και 4,4 εκατομμύρια να την ακολουθούν στο Instagram.

Πηγή

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…