Κωστής Μαραβέγιας -Για πρώτη φορά live στη Χαλκίδα!

Συντάκτης: Flowmagazine

Influence:

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Οι προγραμματισμένες συναυλίες του Κωστή Μαραβέγια την Παρασκευή 27/7 στη Χαλκίδα (Daluz Arena) και το Σάββατο, 28/7 στο Λουτράκι (Loutraki Festival – Γυμνάσιο Λουτρακίου) αναβάλλονται, για τους λόγους που εξηγεί ο ίδιος ο καλλιτέχνης, στο παρακάτω κείμενο-ανακοίνωση. Οι συναυλίες μεταφέρονται στις εξής νέες ημερομηνίες: Λουτράκι – 17/8 |Χαλκίδα – 30/8.Ολα τα έσοδα θα διατεθούν υπέρ των πληγέντων.

Ακολουθεί το αρχικό δελτίο τύπου.

 

Ο Κωστής Μαραβέγιας στο μεγαλύτερο Party της χρονιάς! Μια εξαιρετική καλοκαιρινή συναυλία, στο DALUZ ARENA στη Χαλκίδα, την  Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018.

Έχει αποδείξει ότι είναι από εκείνους τους καλλιτέχνες που αγαπάει να εκφράζεται μέσα από τη μουσική και χαίρεται τις συναυλίες όσο και το κοινό που τον παρακολουθεί.

Και θα έχουμε τη μία και μοναδική ευκαιρία να ζήσουμε το μεγαλύτερο πάρτι του καλοκαιριού. Ο Κωστής Μαραβέγιας για 1η φορά στη Χαλκίδα, στο Daluz Arena! Πάρτε το κέφι σας, τους ανθρώπους σας, πάρτε λεωφορεία και τρένα, πάρτε το αυτοκίνητό σας και όσους κάνουν οτοστόπ κι ελάτε να ζήσουμε ένα βράδυ από αυτά που γίνονται μία φορά και επανάληψη δεν έχουν.

Ένα πολύχρωμο πολιτισμικό μουσικό πάρτι από αυτά που ξέρει να φτιάχνει ο Κωστής με κάθε ευκαιρία. Απλόχερη αληθινή μουσική γιορτή που μας παρασύρει, εμπλουτίζοντας τις αισθήσεις μας, την ψυχή και την καρδιά μας.

Ένα πρόγραμμα γεμάτο τραγούδια από τα πρώτα του χρόνια στη δισκογραφία, όπως το χαρακτηριστικό «Δε ζητάω πολλά», το ελκυστικό «Που να βρω μια να σου μοιάζει», την παιχνιδιάρικη «Λόλα», επιλογές από το τελευταίο του album «Κατάστρωμα» όπως το «Φάρος», το μεθυστικό «Ζεστό Κρασί», το «Συγχωροδοπέταλα» αλλά και ένα μουσικό παιχνίδι με τραγούδια  που ο Κωστής αγαπά πολύ, ερμηνευμένα με το μοναδικό τρόπο του και με τη βοήθεια των εξαιρετικών μουσικών της μπάντας του: Νίκος Αγγλούπας (ηλεκτρικό μπάσο), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι) και Κρίτωνας Μπελλώνιας (κρουστά, τύμπανα).

Τιμές εισιτηρίων

Προπώληση: 11 ευρώ (early bird) – 13 ευρώ

Ταμείο: 15 ευρώ

Viva.gr

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…