Κοινωνικό Πανεπιστήμιο στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

Συντάκτης: Flowmagazine

Κοινωνικό Πανεπιστήμιο στο Δήμο Μοσχάτου-ΤαύρουΣτα πλαίσια της ανάγκης δια βίου μάθησης και προκειμένου να βρουν πρόσβαση σε εκπαιδευτικές γνώσεις όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας χωρίς να δεσμεύονται από ηλικία, φύλλο, μορφωτικό επίπεδο, ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου ξεκινά τον πρώτο κύκλο του Κοινωνικού Πανεπιστημίου, με τίτλο: “Η παγκοσμιοποίηση και οι επιπτώσεις της στον Έλληνα καταναλωτή”.

Ο πρώτος κύκλος των σεμιναρίων θα πραγματοποιείται κάθε Τρίτη και Πέμπτη, από την 1η Οκτωβρίου έως τις 31 Οκτωβρίου. Ενημέρωση σχετικά με το χώρο διεξαγωγής του πρώτου κύκλου του Κοινωνικού Πανεπιστημίου, καθώς και για τις ώρες των σεμιναρίων θα υπάρξει σύντομα στην ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου. Εισηγητές των ενοτήτων θα είναι οι: Dr. Π. Κυριαζόπουλος (Καθηγητής ΤΕΙ Πειραιώς) και Dr. Ειρ. Σαμαντά (καθηγήτρια ΤΕΙ Πειραιώς).

Στόχος του Κοινωνικού Πανεπιστημίου είναι να διευρύνουν οι συμμετέχοντες τους μορφωτικούς τους ορίζοντες και τα πνευματικά τους ενδιαφέροντα, αλλά και να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις που θα αποκτήσουν στην επαγγελματική τους πορεία ή στην επιχειρηματική τους δραστηριότητα. Με το τέλος του πρώτου κύκλου και σε όσους παρακολουθήσουν τα σεμινάρια, θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Αιτήσεις συμμετοχής στο Κοινωνικό Πανεπιστήμιο θα γίνονται από την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου έως τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013 στο Γραφείο Δημάρχου (Κοραή 36 & Αγ. Γερασίμου, 3ος όροφος), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση που θα υπάρχει και στη σελίδα του Δήμου (www.dimosmoschatou-tavrou.gr) και να τη στείλουν με e-mail στο: graftip.mt@gmail.com.

Κοινωνικό Πανεπιστήμιο Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, πρώτος κύκλος: “Η Παγκοσμιοποίηση και οι επιπτώσεις της στον Έλληνα καταναλωτή”

01/10/13, Ιστορική Αναδρομή 1760-2001, Dr. Π. Κυριαζόπουλος

03/10/13, Η Ελλάδα και το Ευρώ, Dr. Π. Κυριαζόπουλος

08/10/13, Εισαγωγή στο Παγκοσμιοποιημένο Marketing, Dr. Π. Κυριαζόπουλος

10/10/13, H έννοια και η χρήση του ηλεκτρονικού Marketing, Dr. Π. Κυριαζόπουλος

15/10/13, Εισαγωγή στην έννοια της αναδιοργάνωσης, Dr. Ειρ. Σαμαντά

17/10/13, Διαχείριση Γνώσης, Dr. Ειρ. Σαμαντά

22/10/13, Μοντέλα Καταναλωτή, Dr. Ειρ. Σαμαντά

24/10/13, Η συμπεριφορά του καταναλωτή σε μία παγκοσμιοποιημένη κοινωνία, Dr. Ειρ. Σαμαντά

29/10/13, Μείγμα Marketing, Dr. Π. Κυριαζόπουλος

31/10/13, Τα Logistics στη χρήση της Στρατηγικής Marketing, Dr. Π. Κυριαζόπουλος

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…