Γνωρίστε τις καταδύσεις και τις θαλάσσιες χελώνες!

Συντάκτης: Flowmagazine

Εκδήλωση γνωριμίας με τις καταδύσεις αναψυχής στο Κέντρο Διάσωσης Θαλάσσιων Χελωνών διοργανώνουν ο Σύλλογος ΑΡΧΕΛΩΝ μαζί με το Καταδυτικό Κέντρο Aqua Divers Club, το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Μαΐου 2011.

Η εκδήλωση, που γίνεται με αφορμή την έναρξη συνεργασίας του ΑΡΧΕΛΩΝ με το Aqua Divers Club, θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Διάσωσης, στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας, κατά τη διάρκεια της οποίας οι επισκέπτες του Κέντρου θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν μια πρώτη εμπειρία στις καταδύσεις!

Η εκδήλωση θα διαρκέσει τις ώρες επισκέψεων του Κέντρου Διάσωσης Θαλασσίων Χελωνών (11:00 – 17:00), είναι δωρεάν και απευθύνεται σε ενήλικες και παιδιά που έχουν συμπληρώσει το 8ο έτος. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν το μαγιό, την πετσέτα τους και τη διάθεση για νέες εμπειρίες.

Το Καταδυτικό Κέντρο Aqua Divers Club, επικεντρώνοντας φέτος το ενδιαφέρον του στην προστασία της θαλάσσιας χελώνας, ξεκινά από το Μάιο του 2011 συνεργασία με την ΑΡΧΕΛΩΝ για την προστασία, θεραπεία και επαναφορά των χελωνών στο φυσικό τους περιβάλλον. Στο πλαίσιο αυτό, θα προσφέρει ένα ποσό από κάθε πιστοποίηση ερασιτεχνικού καταδυτικού προγράμματος της PADI που πραγματοποιεί το οποίο θα διατίθεται για τη συντήρηση της κεντρικής εξωτερικής δεξαμενής φιλοξενίας θαλάσσιων χελωνών, στο Κέντρο Διάσωσης Θαλάσσιων Χελωνών του ΑΡΧΕΛΩΝ στη Γλυφάδα.

Για να συμμετέχετε πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή, μέχρι την Παρασκευή 6 Μαΐου, καλώντας στο 210-5231 342 (γραφεία ΑΡΧΕΛΩΝ από τις 9 πμ μέχρι τις 5 μμ).

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…