Κινήσεις και εκφράσεις που μαρτυρούν ότι δεν σας θέλει

Συντάκτης: Flowmagazine

Οι κινήσεις του σώματος και οι εκφράσεις του προσώπου είναι πάντα πολύ εύγλωττες. Παρατηρήστε τες στον σύντροφό σας και μάθετε αν σας θέλει ή όχι.

Κανείς δεν είπε ότι οι ανθρώπινες σχέσεις είναι εύκολες. Επίσης, κανείς δεν είπε ότι είναι εύκολο και το φλερτ, ειδικά στους περίεργους καιρούς που ζούμε. Ωστόσο, είναι νόμος ότι όσες δυσκολίες και όσα εμπόδια και αν συναντήσετε, αν θέλετε να είστε με κάποιον, θα το επιδιώξετε ο κόσμος να χαλάσει. Βέβαια, για να φτάσετε μέχρι εκεί, θα πρέπει να βιώσετε και τη γνωστή ταλαιπωρία: “Με θέλει; Δεν με θέλει;”. Σίγουρες, ειδικά στην αρχή, δεν μπορείτε να είστε, όπως και για τίποτα στη ζωή αυτή. Παρ’ όλα αυτά, η σοφή γλώσσα του σώματος αρκετές φορές σας βοηθάει, ώστε να γλιτώνετε από την ταλαιπωρία και, φυσικά, να μη χάνετε τον χρόνο σας. Παρακάτω, λοιπόν, σας έχω τα βασικά σημάδια που μαρτυρούν ότι θα πρέπει να ψάξετε να βρείτε άλλο… αγόρι.

Το ψεύτικο χαμόγελο

Έχετε νιώσει ποτέ να είστε τόσο χαρούμενες που να γελάνε και τα μουστάκια σας; (Αν και ελπίζω να κάνετε αποτρίχωση). Ε, λοιπόν, αυτός δεν ανήκει στην κατηγορία αυτή· τουλάχιστον όχι όσο είναι μαζί σας. Το χαμόγελό του είναι βεβιασμένο, αμήχανο και μαρτυρά βαρεμάρα και πόνο ψυχής. Να σας πω κάτι; Φύγετε, να μην του γίνεστε και βάρος. Είστε κυρίες εσείς!

Αυτά τα μάτια ήτανε πλάνα…

Βασικά, όχι πλάνα, το βλέμμα ήταν… απλανές! Και για να γίνω πιο κατανοητή: Είτε μιλάει στον παππού του είτε σε εσάς, το βλέμμα του είναι ακριβώς το ίδιο: Απλανές, αχανές, σαν να ταξιδεύει κάπου αλλού! Σας το λέω για να το ξέρετε: όταν ο άλλος σας ποθεί, τα μάτια του πετάνε σπίθες.

Δεν βλέπει την ώρα…

…για να φύγει! Μακριά σας. Όταν είστε με αυτόν που θέλετε, τα λεπτά και οι ώρες δεν έχουν σημασία. Ε, λοιπόν, γι’ αυτόν έχουν. Κοιτάζει συνέχεια το ρολόι του και δείχνει νευρικός. Θέλει να φύγει και καταπιέζεται. Στο καλό!

Είναι κλειστός…

Και δεν εννοώ ως άνθρωπος. Ας είναι, δεν μας νοιάζει. Όταν κάθεται απέναντί σας, είναι μαζεμένος και… φοβισμένος. Εκείνος που σας θέλει, κάθεται χαλαρός και άνετος, χωρίς να τον νοιάζει και ιδιαίτερα να εκτεθεί, γιατί μάλλον αυτό θέλει! Σε περίπτωση, λοιπόν, που δείτε κανένα σταυροπόδι, τρέξτε να κρυφτείτε!

Πηγή

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…