Καρατζόγλου – Ψυχράμη

Συντάκτης: Flowmagazine

Καρατζόγλου - Ψυχράμη“090”

*Ερωτικά τραγούδια μιας Αγαπημένης Δεκαετίας

Κυριακή 12, 19, 26 Μαϊου στις 8.30

Στο Plus του Σταυρού του Νότου

Η Βίκυ Καρατζόγλου και η Αντιγόνη Ψυχράμη γυρίζουν τα ρολόγια τους τουλάχιστον 20 χρόνια πίσω και παρουσιάζουν το «090-»:

ένα τρίωρο πρόγραμμα του παραγωγού του Μελωδία fm, Δημήτρη Βραχνού, γεμάτο με τα τραγούδια που αγαπήσαμε τη δεκαετία του ‘90.

Θυμηθείτε κι εσείς μαζί τους τις πρώτες ημέρες κυριαρχίας των έντεχνων μουσικών σκηνών αλλά και των μεγάλων ξένων ποπ-ροκ επιτυχιών, που ξέφευγαν από την υπερβολή του 80. Των πρώτων τηλεοπτικών σειρών της ιδιωτικής τηλεόρασης. Του χρηματιστηρίου. Της πίστας. Της χοροεσπερίδας.

Της υστερικής αισιοδοξίας! Από τη Φωτοβολίδα, το Δι’ Ευχών και το Λιωμένο Παγωτό, μέχρι το Losing My Religion, το Torn και The Show Must Go On, από τη μία κι από την Αγορά του Αλ Χαλίλι έως το Ρίξε στο Κορμί μου Σπίρτο και το Προκαλείς από την άλλη, ο δρόμος είναι γεμάτος με αναμνήσεις.

Ακόμη και για τα δύο κορίτσια, που τα άκουγαν όλα αυτά στις κούνιες τους.

«Δεκαετία 90′ . Σχολείο.. Φιλίες και έρωτες… Οι πρώτες μυρωδιές της μουσικής.. Τα πρώτα όνειρα… Δράμα-Αθήνα. Τόσο μακριά αλλα τόσα κοινά ανάμεσα μας… Θα είναι σωστή η απόφαση… Το ξέρουμε.. Γιατί τη ζήσαμε κι εμείς τη δεκαετία αυτή όπως εσείς. Με ένταση.Και θα την ξανά ζήσουμε στη σκηνή του Σταυρού του Νότου. Μαζί σας…»

Γιώργος Διαμαντόπουλος-Πιάνο,Ενορχηστρώσεις
Σπύρος Καραμήτσος-τύμπανα
Μάριος Μούρμουρας-Κιθάρα
Δημήτρης Μουτάφης-Μπάσο
Δημήτρης Χουντής-σαξόφωνο

Κυριακή 12, 19, 26 Μαϊου στις 8.30 στο Plus του Σταυρου του Νότου!

Φραντζή 14, Νέος Κόσμος – τηλ. κρατήσεων: 2109226975

Ώρα: 20.30 – Είσοδος: 10€ με μπυρα/κρασι

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…