Καραμελέ ανταύγειες για να φωτίσεις τέλεια τα μαλλιά σου

Συντάκτης: Αγγελική Κουτρουμάνου

Οι καραμελέ ανταύγειες είναι μία εξαιρετική επιλογή αν θέλεις να κάνεις κάποια αλλαγή στην εμφάνισή σου, αφού δίνουν λάμψη σε κάθε χρώμα και τύπο μαλλιών.

Το λουκ αυτό περιλαμβάνει μία μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων, ξεκινώντας από τις ανοιχτές και πιο απαλές έως τις πιο πλούσιες και έντονες.

Οι καραμελέ ανταύγειες ταιριάζουν σε κάθε χρώμα μαλλιών:

  1. Σε ξανθά μαλλιά: Τα μακριά ξανθά μαλλιά ζωντανεύουν με τις καραμελέ ανταύγειες, οι οποίες προσθέτουν διάσταση και ενισχύουν το χρώμα.
  2. Σε «bob» μαλλιά: Ένα απλό, μονότονο χρώμα στα μαλλιά μπορεί να αναδειχτεί πολύ περισσότερο αν προσθέσεις μερικές ανταύγειες σαν αυτές, που αμέσως θα δώσουν ένα μοντέρνο και στυλάτο λουκ, ανανεώνοντας την εμφάνισή σου. Σε κοντά μαλλιά θα δείχνουν πιο ομοιόμορφες.
  3. Σε σκούρα μαλλιά: Για εσένα που έχεις σκούρο χρώμα μαλλιών, μπορείς να τα φωτίσεις δίνοντας λάμψη με τις καραμελέ ανταύγειες. Αντί να επιλέξεις τον κλασικό τρόπο, κάνοντάς τις σε όλο το κεφάλι με απόλυτη συμμετρία, επίλεξε να τις κάνεις διάσπαρτες σε στρατηγικά σημεία, που θα κάνουν το χρώμα σου πιο ενδιαφέρον.

Επίσης, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την τεχνική μπαλαγιάζ και να προτιμήσεις τις ζεστές αποχρώσεις της καραμέλας, για να δώσεις μία κομψή και μοντέρνα όψη στα μαλλιά σου.

Συντάκτης: Αγγελική Κουτρουμάνου,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.