Οι καλύτερες στάσεις για όλα τα μεγέθη

Συντάκτης: Ελισάβετ Παπούλιου

Όταν μιλάμε για σεξ, η φράση «όσο μεγαλύτερο, τόσο καλύτερο» δεν ταιριάζει καθόλου. Δυστυχώς, οι άνδρες ανησυχούν πολύ για το μέγεθος του μορίου τους. Γεγονός που δεν θα έπρεπε να συμβαίνει, αν αποδεχόντουσαν ότι σημασία δεν έχει το μέγεθος, αλλά ο τρόπος. Ναι, ο τρόπος που χειρίζονται τα «προσόντα» τους. Αν οι άντρες γνωρίζανε τις στάσεις, πως να αξιοποιήσουνε καλύτερα το μόριό τους, είτε είναι μικρό, μεσαίο ή μεγάλο, δεν θα αγχωνόντουσαν για μερικά εκατοστά.

-Μικρό μέγεθος

Αν το μέγεθος του ανδρικού μορίου φτάνει μετά βίας τα 10 εκατοστά σε στύση, δεν πρέπει να σας ανησυχεί καθόλου! Προτιμήστε τις στάσεις όπου η επαφή είναι πιο έντονη. Μην ποντάρετε τόσο στο κλασικό «κομπρεσέρ», αλλά στην τριβή, η οποία ερεθίζει περισσότερο την κλειτορίδα. Η στάση «πρόσωπο με πρόσωπο», όπου η γυναίκα αγκαλιάζει με τα πόδια την μέση του άνδρα και όλες οι στάσεις όπου η γυναίκα είναι καθιστή πάνω στον άντρα, ειδικότερα όταν ο άνδρας είναι ξαπλωμένος με τα πόδια σε ευθεία γραμμή χαρίζουν τεράστια απόλαυση και στους δυο. Όσο ο άντρας πιέζει το σώμα της γυναίκας πάνω του, τόση περισσότερη απόλαυση υπάρχει.

-Μεσαίο μέγεθος

Οι άνδρες που έχουν μεσαίο μέγεθος συχνά δεν είναι ευχαριστημένοι με αυτό, παρ’ όλο που τελικά είναι οι πιο τυχεροί. Το μέγεθός τους μπορεί να μην ικανοποιεί τους ίδιους, αλλά ικανοποιεί τις συντρόφους τους, οι οποίες απολαμβάνουν τις ερωτικές επαφές περισσότερο από τα άλλα μεγέθη. Ναι, περισσότερο και από το μεγάλο. Δεν υπάρχουν προτεινόμενες στάσεις, γιατί πολύ απλά, οι άντρες με μεσαίο μέγεθος μπορούν να ευχαριστηθούν το ίδιο όλες τις στάσεις και να χαρίσουν στις γυναίκες στιγμές απόλαυσης χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

-Μεγάλο μέγεθος

Ένας άνδρας μπορεί να καυχιέται και να είναι σίγουρος ότι θα εντυπωσιάσει μια γυναίκα με τα «προσόντα» του, αλλά αυτό δεν ισχύει πάντα. Αν το μεγάλο, έχει να κάνει με την διάμετρο, χρειάζεται αρκετός χρόνος στα προκαταρτικά. Αν ο κόλπος δεν είναι προετοιμασμένος για την διείσδυση, υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού. Η γυναίκα πρέπει να είναι πολύ χαλαρή. Από τη στιγμή που είναι χαλαρή, μπορείτε να δοκιμάσετε όποια στάση θέλετε. Η λύση λοιπόν, βρίσκεται δίνοντας περισσότερο χρόνο στα προκαταρτικά και στο λιπαντικό.

Από την άλλη, όταν το μεγάλο αφορά το μήκος χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Ο γυναικείος κόλπος έχει συγκεκριμένο βάθος και αν δεν είναι αρκετά ελαστικός, μπορεί να προκαλέσει έντονο πόνο αλλά και τραυματισμούς. Κατά την διάρκεια της επαφής, είναι καλό ο άνδρας να ελέγχει με το χέρι του στη βάση του πέους την ένταση και τα όρια της διείσδυσης. Στάσεις όπου ο άνδρας έχει λυγισμένα πόδια κάνουν πιο εύκολη την ευχαρίστηση και των δύο.

Συντάκτης: Ελισάβετ Παπούλιου,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.