Καλοκαιρινές προσφορές Believe in You για πνευματική ανανέωση στις διακοπές

Συντάκτης: Flowmagazine

Το Believe in You ταξιδεύει μαζί σας και στις καλοκαιρινές σας διακοπές. Λίγο πριν σας αποχαιρετήσουμε για τον Αύγουστο και τις πολυπόθητες διακοπές, η ομάδα του Believe in You  σας εύχεται καλό καλοκαίρι με υπέροχες προσφορές.

Οι διακοπές είναι περίοδος ανανέωσης, φόρτισης μπαταριών και πνευματικής ανάτασης. Τι καλύτερο λοιπόν να έχετε μαζί σας παρέα podcast στα ακουστικά σας, που σας εμψυχώνουν και σας δίνουν δύναμη για τη ζωή;

Ή τι καλύτερο να έχετε μαζί σας τα on demand σεμινάρια για το “Πώς να γίνετε κοινωνικοί” και να εξασκήσετε τις ικανότητες δικτύωσης, κάνοντας γνωριμίες ή φλερτάροντας στις διακοπές σας.

Ή αν ταξιδεύετε με την οικογένειά σας, πάντα είναι σημαντικό να επικοινωνείτε ήρεμα και αρμονικά, ώστε να αποφεύγονται οι συγκρούσεις που χαλάνε τη διάθεση σε όλους. Για αυτό το σκοπό έχουμε το πακέτο σεμιναρίων “Επικοινωνία στις σχέσεις”.

Το Believe in You λοιπόν προσφέρει τα αγαπημένα του προγράμματα on demand σεμιναρίων και podcast για να σας κρατούν συντροφιά και στις διακοπές σας.

Αποκτήστε με 50%  έκπτωση ό,τι από τα παρακάτω αισθάνεστε ότι θα σας ανανεώσει περισσότερο ψυχικά και πνευματικά. Χρησιμοποιήστε τον κωδικό BIYSUMMER (ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές πληρωμές με κάρτα ή Paypal).

  • Σεμινάρια “Πώς να γίνετε κοινωνικοί”.

Πώς να κάνετε γνωριμίες και να αναπτύσσετε δίκτυο

Πώς να καλλιεργήσετε χιούμορ

Πώς να είστε ετοιμόλογοι

Τελική τιμή 12,5 ευρώ το ένα.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΑ ΕΔΩ

  • Σεμινάρια “Επικοινωνία στις σχέσεις”.

Η τέχνη της επικοινωνίας

Η μάχη των φύλων

Διαχείριση συγκρούσεων

Τελική τιμή 12,5 ευρώ το ένα.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΑ ΕΔΩ

  • Πακέτο 30 podcasts (ηχογραφημένων 30λεπτων εκπομπών) με τίτλο “Αυτογνωσία-Αυτοβελτίωση”.

Ότι μπορεί να χρειάζεστε για την προσωπική σας εξέλιξη και ψυχική δύναμη θα το βρείτε εδώ στη μοναδική τιμή των 30 ευρώ.

  • Πακέτο 30 podcasts (ηχογραφημένων 30λεπτων εκπομπών) με τίτλο “Επικοινωνία-Διαπροσωπικές σχέσεις”.

Εδώ θα γνωρίσετε από τα Εμπόδια στην αποτελεσματική επικοινωνία, μέχρι το πώς να επιλέξουμε τον κατάλληλο σύντροφο για εμάς. Αποκλειστικά για τον Αύγουστο, στη μοναδική τιμή των 30 ευρώ.

  • Πακέτο 30 podcasts (ηχογραφημένων 30λεπτων εκπομπών) με τίτλο “Εργασία-Σχεδιασμός καριέρας”.

Και επειδή ο Σεπτέμβριος, μετά τις διακοπές, είναι συνήθως ο μήνας της αναζήτησης εργασίας για όσους είναι άνεργοι, αλλά και για όσους θέλουν μια αλλαγή στην καριέρα τους, δεν θα μπορούσε να λείπει αυτή η θεματική από την προσφορά μας.

Όλα τα εργαλεία της αναζήτησης εργασίας, από το πώς ανακαλύπτουμε τα κίνητρά μας, μέχρι το πώς να διαχειριζόμαστε την εντύπωση που δίνουμε στους άλλους, θα έχετε ότι χρειάζεστε για να πετύχετε τον στόχο σας τον Σεπτέμβρη. Μόνο για τον Αύγουστο θα είναι δικό σας στη μοναδική τιμή των 30 ευρώ.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΑ ΕΔΩ

Η προσωπική ανάπτυξη είναι διαθέσιμη και στις διακοπές! Εκεί μάλιστα λειτουργεί ακόμα καλύτερα, επειδή είμαστε ξεκούραστοι και με καθαρό μυαλό.

Αξιοποιήστε λοιπόν τις καλοκαιρινές προσφορές του Believe in You και επιτρέψτε στις φετινές διακοπές σας να είναι η αρχή μιας πιο ξένοιαστης ζωής για εσάς χειμώνα-καλοκαίρι.

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…