Καλοκαιρινά cocktail, hangover και ομορφιά!

Συντάκτης: Δήμητρα Βγενά

Ανησυχείτε αν τα φετινά καλοκαιρινά ξενύχτια με τα αμέτρητα κοκτέιλ και σφηνάκια, τον ατελείωτο χορό πάνω στις αμμουδιές και τα bar σας κλέψουν κάτι από τη ομορφιά σας; Φυσικά και όχι! Σας αποκαλύπτουμε όλα τα μυστικά tips για να κάνετε τους γύρω σας ν’ αναρωτιούνται πόσες ώρες beauty sleep απολαύσατε αυτό το καλοκαίρι!

Μυστικό flow tip 1:

Πλύντε το πρόσωπο σας πολύ καλά μ’ ένα δυνατό καθαριστικό προϊόν για να απομακρύνετε κάθε ίχνος μακιγιάζ ή ρύπου. Για τις επιδερμίδες που δεν είναι και τόσο ευαίσθητες, χρησιμοποιήστε ένα καλό απολεπιστικό προϊόν.

Για να είστε σίγουρες πως δεν έχει μείνει κανένα υπόλειμμα, αρχικά χρησιμοποιήστε ζεστό νερό. Με αυτό τον τρόπο, θα απαλλαγείτε από το «στρώμα» κούρασης που καλύπτει το πρόσωπο σας. Από την άλλη, η διαφορά θερμοκρασίας θα σας προσφέρει σύσφιξη στους πόρους σας και θα σας ανταμείψει μ’ ένα πιο ροδαλό χρώμα.

Μυστικό flow tip 2:

Αφού ξεμπερδέψετε με τον καθαρισμό, χρησιμοποιήστε μια μάσκα με αποτοξινωτική δράση. Η επιδερμίδα σας θα τονωθεί αμέσως!

Μυστικό flow tip 3:

Μπορεί να καταφέρατε να συμπληρώσετε ένα δεκάωρο ύπνου, και παρολ’ αυτά τα μάτια σας να συνεχίζουν να δείχνουν κουρασμένα από την κατακράτηση. Πως να… σώσετε την κατάσταση; Επιλέξτε μια κρέμα ματιών, ώστε να αποχρωματίζει τους κύκλους και να αποσυμφορεί την περιοχή. Συστατικά που χρειάζεστε είναι η βιταμίνη Κ, η καφεΐνη, τα οξέα φρούτων, η βιταμίνη C και η ρετινόλη.

Μην ξεχνάτε:

Όσο καλά και αν περάσατε το προηγούμενο βράδυ, τόσο πιο αφυδατωμένοι θα ξυπνήσετε. Για το λόγο αυτό, εφοδιαστείτε μ’ ένα καλό συμπλήρωμα διατροφής ηλεκτρολυτών που θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε γρηγορότερα τα επίπεδα υγρασίας που χάσατε τη χθεσινή βραδιά!

Αν βρίσκεστε στην εκπληκτική και εκρηκτική δεκαετία των 20, η επιδερμίδα σας θα είναι πιο ανθεκτική και η κούραση δεν θα φαίνεται τόσο εύκολα, παρολ’ αυτά οι… καταχρήσεις θα μεταφραστούν σε υπερβολική γυαλάδα. Τι να κάνετε; Χρησιμοποιήστε ένα προϊόν που θα σας προσφέρει ματ όψη και θα σας απαλλάξει από την ανεπιθύμητη λιπαρότητα.

Τα μάτια σας είναι τα πρώτα που θα προδώσουν τα ξενύχτια σας, γι’ αυτό περιποιηθείτε τα!

Συντάκτης: Δήμητρα Βγενά,

Influence:

Απόφοιτη του Δημόσιου ΙΕΚ Κηφισιάς Δημοσιογραφίας Συντάκτες και Ρεπόρτερ. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά…