Ιστορίες αποτυχημένων ραντεβού

Συντάκτης: Αναστάσιος Χριστόπουλος

Έχετε ζήσει ποτέ ένα ραντεβού το οποίο να πήγε πολύ στραβά; Αν όχι τότε δείτε τις εξαιρετικές περιπτώσεις ανθρώπων που το ραντεβού τους δεν δικαίωσε ούτε λίγο τις προσδοκίες τους.

Η άνοδος των εφαρμογών dating είναι γεγονός, καθώς όλο και περισσότερες κάνουν πλέον τη σύνδεση και την επαφή με άλλους ανθρώπους αρκετά πιο εύκολη. Ωστόσο, μέσα από αυτές τις επαφές μπορεί να προκύψουν και μερικά περιστατικά όχι τόσο ευχάριστα ή ακόμη και επικίνδυνα καμιά φορά.

Δείτε, λοιπόν, μερικές από τις εξαιρετικές ιστορίες ανθρώπων που το ραντεβού τους δεν πήγε καλά.

Όταν τα κοινωνικά δίκτυα παραπλανούν

Αρκετές φορές, όταν κλείνουμε ένα ραντεβού με κάποιον ή κάποια και η γνωριμία μας έχει γίνει μόνο μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, η πιθανότητα το αποτέλεσμα να είναι κάπως απογοητευτικό είναι αρκετές.

Αυτό ισχύει στην περίπτωση νεαρού άνδρα, ο οποίος,ορμώμενος από τις φωτογραφίες στο Facebook κοπέλας, της μίλησε και μάλιστα κανόνισαννα βρεθούν για ένα πρώτο ραντεβού. Όταν τη συνάντησε, διαπίστωσε ότι οι φωτογραφίες ήταν προϊόν photoshop και ο ίδιος έφυγε αμέσως.

Η επιμονή δεν αποδίδει πάντα

Γυναίκα βγαίνει σε ραντεβού με άνδρα, το οποίο δεν πηγαίνει ιδιαίτερα καλά, παρόλα αυτά εκείνος προσφέρθηκε να τη γυρίσει σπίτι της. Μετά το ραντεβού ο άνδρας έμεινε για 2 ώρες έξω από το σπίτι της κοπέλας περιμένοντάς τη να αλλάξει γνώμη και να συνεχίσουν μαζί τη βραδιά. Το αποτέλεσμα; Η γυναίκα απλώς φοβήθηκε και κλείδωσε όλες τις πόρτες και τα παράθυρα.

Όταν ραντεβού κλιμακώνεται με λάθος τρόπο

Είναι καλό σε ένα ραντεβού οι προθέσεις μεταξύ των δύο να είναι ειλικρινείς. Μάλλον αυτό σκέφτηκε και ο άνδρας ο οποίος ξεκαθάρισε αρκετές φορές και σε σύντομο χρονικό διάστημα στη συνοδό του ότι δεν τη βλέπει σοβαρά αλλά αναζητά κάτι πρόσκαιρο. Αυτό που όμως ήταν έντονα αρνητικό είναι ότι σε ολόκληρη την διάρκεια του ραντεβού έπιανε τα γενετικά του όργανα και χαϊδευόταν.

Η πρώην που μπαίνει στην κουβέντα

Είναι καλό και ωφέλιμο και για τα δύο φύλα να έχουν εμπειρίες γιατί έτσι μαθαίνουν τι ζητούνσε μια σχέση. Όταν όμως η πρώην επανεμφανίζεται από το πρώτο ραντεβού, τότε αυτό δεν εξελίσσεται καλά.

Αυτό συνέβη και στην περίπτωση γυναίκας, η οποία βγήκε με κάποιον πουμιλούσε συνέχεια για την πρώην σύντροφό του, και μάλιστα έδειξε στην κοπέλα φωτογραφίες της πρώην στο Facebook. Όταν σταμάτησε να μιλάει, αποκοιμήθηκε και η κοπέλα έφυγε από το σπίτι.

Υπερβολές στο πρώτο ραντεβού

Αρκετές φορές ο ενθουσιασμός και το άγχος για το επικείμενο ραντεβού μάς κάνει να λέμε πράγματα που δεν ισχύουν ή που είναι κάπως υπερβολικά. Τι γίνεται όμως όταν ο συνοδός μας δεν σταματά να μιλάει για πράγματα που γνωρίζουμε ότι δεν είναι πραγματικά;

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η γυναίκα της ιστορίας μας συνέχισε να ρωτάει τον άνδρα περισσότερες λεπτομέρειες αλλά εκείνος έπεφτε συνεχώς σε αντιφάσεις. Μάλιστα σε τέτοιο βαθμό, ώστε να μην μπορεί να συμφωνήσει ούτε στην τοποθεσία που μεγάλωσε.

Συντάκτης: Αναστάσιος Χριστόπουλος,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.