Ήρθε η ώρα για ένα δώρο στον εαυτό μας!

Συντάκτης: Flowmagazine

Θέλετε να κλείσετε τη χρονιά με αισιοδοξία και να υποδεχτείτε το 2022 με υγιείς βάσεις και όχι με τον Grinch, το γνωστό καλικαντζαράκι; Και εμείς το ίδιο θέλουμε, για αυτό σας έχουμε σούπερ προσφορές στα podcasts και τα on demand σεμινάριά μας!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΤΑ 3 ΠΑΚΕΤΑ PODCASTS ΜΑΣ ΑΠΟ 180 ΜΟΝΟ 120€!

Τι περιλαμβάνουν τα podcasts μας; Ηχογραφημένες εκπομπές για θέματα προσωπικής ανάπτυξης, επικοινωνίας και διαπροσωπικών σχέσεων, εργασίας και σχεδιασμού καριέρας.

Αυτογνωσία – Αυτοβελτίωση: Μέσα από το πακέτο podcast αυτό ξεκινάμε από την εύρεση των δυνατών μας σημείων και μαθαίνουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας ως έχει. Διαχειριζόμαστε τα δυσάρεστα συναισθήματα, κάνουμε τη θετική σκέψη οδηγό στη ζωή μας και ζούμε στο παρόν, μέσα από τις κατάλληλες τεχνικές.

Διαπροσωπικές Σχέσεις – Επικοινωνία: Το πακέτο podcast αυτό μας βοηθάει να γινόμαστε σαφείς, να λέμε το «όχι» μας και να το εννοούμε, να επικοινωνούμε αντί να τσακωνόμαστε με τους άλλους και να αφοπλίζουμε τους γύρω μας με το χιούμορ μας!

Εργασία – Σχεδιασμός Καριέρας: Μέσα στην πανδημία, είδαμε κατάματα ότι ο Επαγγελματικός Προσανατολισμός δεν μας βοήθησε και ιδιαίτερα. Δεν είναι αργά, όμως, για να βρούμε τα ταλέντα και τις αξίες μας για να ψάξουμε τη δουλειά που πραγματικά μας ταιριάζει!

ΕΞΤΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ:

ΤΑ 3 ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΚΕΤΟΥ ON DEMAND ΜΟΝΟ ΜΕ 48€!

Τα πακέτα σεμιναρίων on demand είναι τα εξής:

«Πώς να γίνετε πιο κοινωνικοί»: Περιέχει τρία online σεμινάρια κατάλληλα για το σπάσιμο του πάγου: «Πώς να κάνετε γνωριμίες και να αναπτύσσετε δίκτυο», «Πώς να καλλιεργήσετε χιούμορ» και «Πώς να είστε ετοιμόλογοι». Μετά από αυτά τα σεμινάρια, θα καταλάβετε ότι ήρθε η ώρα να αλλάξετε το κλισέ ρεπερτόριο ερωτήσεων όπως «Τι δουλειά κάνεις;».

«Επικοινωνία στις σχέσεις»: Φυσικά και ο/η σύντροφός μας μιλάει διαφορετική γλώσσα. Αυτό λέγεται ιδιόλεκτος. Κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του τρόπο επικοινωνίας τόσο λόγω βιολογίας, όσο και λόγω νοοτροπίας. Τα σεμινάρια «Η τέχνη της επικοινωνίας», «Η μάχη των φύλων» και «Διαχείριση συγκρούσεων» συμβάλλουν στην κατανόηση και στη γεφύρωση των διαφορών με το έτερόν μας ήμισυ.

ΕΞΤΡΑ ΕΞΤΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ:

ΤΟ MASTERCLASS «ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΛΩ ΣΤΟ ΜΠΟΡΩ» ΜΟΝΟ ΜΕ 97€!

Το Masterclass «Από το Θέλω στο Μπορώ» είναι ένα πραγματικό ταξίδι από τα «θέλω» που έχουμε στα «μπορώ» μας. Το Masterclass αποτελείται από 10 podcasts για τις 10 βασικές δεξιότητες ζωής και ένα βίντεο 75 λεπτών που παρουσιάζει αναλυτικά τα βήματα για τη μετάβαση από το ένα στάδιο στο άλλο: «Θέλω-Πιστεύω-Μπορώ». Αν αυτά ακούγονται δελεαστικά, αρκεί να σας πούμε ότι στο Masterclass περιλαμβάνεται το βιβλίο «Θέλω- Πιστεύω-Μπορώ» της Εύης Ξυραφά και ατομική υποστήριξη για 3 μήνες!

Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές μας και υποδεχτείτε το 2022 με θετική σκέψη!

https://www.believeinyou.gr/christmas_offers_dec21

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…