Ημερολόγιο Στοχοθεσίας 2014 – Εκπληρώνω τους στόχους της νέας χρονιάς

Συντάκτης: Flowmagazine

Ημερολόγιο Στοχοθεσίας 2014 – Εκπληρώνω τους στόχους της νέας χρονιάς

Μπορεί η σύγχρονη πραγματικότητα να μη δημιουργεί συνθήκες αισιοδοξίας, η έναρξη όμως μιας νέας χρονιάς τονώνει πάντα τη διάθεσή μας. Το flowmagazine.gr πρόκειται να συνεχίσει με ενθουσιασμό, δημιουργικότητα, έμπνευση, νέες προτάσεις και φρέσκες ιδέες για εσάς. Στόχος του; Η προώθηση θετικών μηνυμάτων και η προβολή θετικών ενεργειών για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής σας. Θέτουμε τους στόχους μας! Και τους υλοποιούμε! Θέστε κι εσείς τους δικούς σας στόχους μαζί μας! Το νέο ημερολόγιο του flowmagazine.gr για το 2014 δημιουργήθηκε ακριβώς για να σας βοηθήσει να τους πραγματοποιήσετε καταγράφοντάς τους! Και φυσικά ξεκινάτε με μία υπόσχεση στον εαυτό σας: Φέτος θα είσαστε πιο συνεπείς!

Η ημέρα τελειώνει μόλις η γη ολοκληρώσει μια πλήρη περιστροφή γύρω από τον εαυτό της και το ηλιακό έτος μόλις ολοκληρώσει την περιστροφή της γύρω από τον ήλιο. Η ημέρα διαρκεί 24 ώρες και το έτος 365 ημέρες. Κατά την περιστροφή της γης είτε γύρω από τον εαυτό της είτε γύρω από τον ήλιο, εσείς ποιους στόχους σκοπεύετε να υλοποιήσετε το 2014; Κάθε ημέρα και ένας στόχος, κάθε μήνας και εκπλήρωση αυτών. Η ζωή σας ρέει – flow σαν ποτάμι και δεν έχετε παρά να βελτιώσετε την ικανότητά σας στη λήψη αποφάσεων μέσα από την καταγραφή τους στο ημερολόγιο στοχοθεσίας του flowmagazine.gr. Ποτέ δεν κοιτάτε πίσω και δε σταματάτε μέχρις ότου γίνει αυτό που είχατε την πρόθεση να κάνετε.

Ημερολόγιο Στοχοθεσίας 2014 – Εκπληρώνω τους στόχους της νέας χρονιάς

Το ημερολόγιο του flowmagazine.gr σας μετατρέπει σε αμερόληπτο κριτή του εαυτού σας στο τέλος της κάθε εβδομάδας, καθώς στη μία σελίδα του μπορείτε να συντάσσετε το πρόγραμμά σας για τις επόμενες επτά ημέρες και στη διπλανή του να σημειώνετε όσα εν τέλει φέρατε εις πέρας! Τι θα λέγατε να ξεκινήσετε να αποκαλύπτετε τις διατροφικές σας αμαρτίες ή να εντάξετε στο εβδομαδιαίο πρόγραμμά σας τη φυσική σας δραστηριότητα; Ο χρόνος κυλά – flow και δεν μένει παρά να τον εκμεταλλευτείτε.

Το ημερολόγιο είναι στην ουσία ένας πολύ έξυπνος τρόπος να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας, να συνειδητοποιήσετε πιο εύκολα τα λάθη σας και να τα διορθώσετε και να παρακινήσετε τον εαυτό σας να βάζει μικρούς στόχους κάθε μέρα! Και επειδή οι στόχοι μας δεν είναι πάντα βραχυπρόθεσμοι, φέτος προσθέσαμε σελίδες για το στόχο του μήνα ακόμα και της χρονιάς! Τι άλλο; Όμορφα χρώματα και έξυπνα αποφθέγματα για τη ζωή και την καθημερινότητα!

Ημερολόγιο Στοχοθεσίας 2014 – Εκπληρώνω τους στόχους της νέας χρονιάς

Φέτος όποια κι αν είναι τα σχέδια σας, κάντε δώρο στον εαυτό σας το ημερολόγιο στοχοθεσίας 2014 του flowmagazine.gr και κρατήστε την υπόσχεση να τα πραγματοποιήσετε! Καταγράφοντας τους στόχους σας στο ημερολόγιο του flowmagazine.gr κρατάτε στην ουσία το κλειδί που θα ανοίξει για εσάς νέες πόρτες. Καταγράφετε λοιπόν το στόχο και δεν παίρνετε τα μάτια σας από αυτόν.

Να προχωράς μπροστά, να αλλάζεις τη ζωή σου προς τα πάνω με κατεύθυνση την ευτυχία με πολλά πολλά κλειδιά.

Πώς θα το αποκτήσετε:

1) Αγοράστε το στα γραφεία του flowmagazine.gr (Αποστολοπούλου 11 & Υψηλάντου, Πεύκη Αττικής)

ή

2) Συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας που θα βρείτε εδώ για να σας το αποστείλουμε με courier. Οι αποστολές γίνονται μόνο εντός Ελλάδας.

Περισσότερες πληροφορίες:

Κόστος για παραλαβή από τα γραφεία του flowmagazine.gr: 5€

Κόστος για αποστολή με courier και πληρωμή με κατάθεση σε τράπεζα: 5€ ανά τεμάχιο + 2,5€ έξοδα αποστολής (Έως 5 τεμάχια. Για μεγαλύτερες ποσότητες υπάρχει έξτρα χρέωση.)

Κόστος για αποστολή με courier και πληρωμή με αντικαταβολή: 5€ ανά τεμάχιο + 2,5€ έξοδα αποστολής (Έως 5 τεμάχια. Για μεγαλύτερες ποσότητες υπάρχει έξτρα χρέωση.) + 2,4€ έξοδα διαχείρισης αντικαταβολής.

(Για δυσπρόσιτες περιοχές πιθανόν να υπάρχει έξτρα χρέωση)

Τηλ. Επικοινωνίας: 2106128281

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…