Ιδέες με LED φωτισμό για τη διακόσμηση του σπιτιού σας

Συντάκτης: Θωμάς Κυργιόπουλος

Οι χώροι του σπιτιού μας μπορούν να αλλάξουν χαρακτήρα και αισθητική εάν χρησιμοποιήσουμε τις δυνατότητες που μας δίνει η χρήση των  LED σε μορφή ταινιών. Ξεκινάμε δίνοντάς σας ιδέες για να φωτίσετε με ιδιαίτερο τρόπο κάθε χώρο του σπιτιού.

ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ

Το ησυχαστήριό μας, ο προσωπικός μας χώρος μέσα στον οποίο θέλουμε να αισθανόμαστε καλά με ένα χαμηλό φωτισμό. Τα σημεία που θα μπορούσαμε να αναδείξουμε  με  led  φωτισμό είναι:

-Οροφή -Ταβάνι με γυψοσανίδα

-Προσκέφαλο, άκρες και εσωτερικές πτυχές κρεβατιού

-Μπαλκονόπορτες

-Κομοδίνα

-Ντουλάπες

ΚΟΥΖΙΝΑ

Ο χώρος όπου η αισθητική πρέπει να συνδυάζεται με την πρακτικότητα.

Το ταβάνι, τα ντουλάπια, αλλά και οι τοίχοι μπορούν να αναδειχθούν με τον φωτισμό αυτού του είδους ενώ ο συνδυασμός τους με γυάλινα πάνελ μπορεί να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

ΣΑΛΟΝΙ

Ο χώρος όπου συγκεντρωνόμαστε με φίλους αλλά και περνάμε και οικογενειακές χαλαρές στιγμές θα μπορούσε να αποκτήσει μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα αν φωτίζαμε εκτός της οροφής ντουλάπια, έπιπλα μπαρ, τα τραπέζια αλλά και τους καναπέδες.

ΜΠΑΝΙΟ

Χρησιμοποιώντας τον φωτισμό αυτό πίσω από καθρέφτες και έπιπλα  μπάνιου  μπορεί να αλλάξει ριζικά η εικόνα του πολύ προσωπικού αυτού χώρου.

Μπορούμε βέβαια να χρησιμοποιήσουμε τον φωτισμό αυτό στην βεράντα μας ή στον κήπο μας και τώρα ειδικά που πλησιάζουν Χριστούγεννα μπορούμε να κάνουμε τη διακόσμηση των εξωτερικών χώρων του σπιτιού μας πραγματικά αξέχαστη. Το μόνο που χρειάζεται είναι φαντασία!

Συντάκτης: Θωμάς Κυργιόπουλος,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr