Ιδέες για ένα δημιουργικό διήμερο

Συντάκτης: Μαρία Μαθιουδάκη

Influence:

Μπορεί να διανύουμε ήδη τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου, το στερνοπαίδι του καλοκαιριού, για πολλούς όμως το καλοκαίρι τώρα αρχίζει! Ήλθε λοιπόν η στιγμή να πάρετε τα πινέλα σας και να χρωματίσετε τις στιγμές σας. Αν δεν έχετε σκεφτεί κάτι μην αγχώνεστε∙ πάρτε το αγαπημένο σας καλοκαιρινό ποτό ή ένα χωνάκι παγωτό και ελάτε να δούμε μαζί ιδέες για ένα δημιουργικό διήμερο!

Ο Αύγουστος είθισται να είναι ο μήνας των αδειών για ένα αρκετά μεγάλο μέρος του πληθυσμού. Από τη μία έχει μέσα του τη γλυκιά μελαγχολία του τέλους της πιο ανέμελης ίσως εποχής και από την άλλη τον ενθουσιασμό των διακοπών, της αποχής από τις εργασιακές υποχρεώσεις. Είμαι λοιπόν σίγουρη ότι και εσύ που μας διαβάζεις τώρα, θέλεις να γευτείς κάθε του στιγμή και γεύση του.

Αν λοιπόν καταφέρεις να ξεκλέψεις λίγο χρόνο, προσπάθησε να τον περάσεις μακριά από την οθόνη του υπολογιστή ή της τηλεόρασης. Αντίθετα σχεδίασε κάτι απλό στολισμένο όμως πάντα με… έξτρα δόσεις δημιουργικότητας.

Οπλίσου λοιπόν με άφθονη θετική διάθεση, φρόντισε να είσαι κοντά σε αγαπημένα άτομα και αφέσου στα θαυματουργά φτερά της φαντασίας σου!!

Ιδέες για ένα δημιουργικό διήμερο

  1. Κηπουροί εν δράσει

Η ενασχόληση με τη φύση είναι αναμφίβολα ο ιδανικός τρόπος αποτοξίνωσης και διαφυγής από την καθημερινότητα. Εάν λοιπόν έχετε κήπο μπορείτε να φυτέψετε λουλούδια, φρούτα ή/και λαχανικά, διαμορφώνοντας έτσι τη δική σας μικρή Εδέμ!

Μια εναλλακτική λύση, σε περίπτωση που δε διαθέτετε κήπο, είναι να πάρετε μικρά γλαστράκια σε διάφορα χρώματα και μεγέθη και να φυτέψετε εκεί τα λουλούδια της αρεσκείας σας. Ο χώρος θα γεμίσει αμέσως χρώμα και θα πλημμυρίσει με αρώματα! Μην ξεχάσετε μόνο ότι τα φυτά θέλουν προσεκτικό πότισμα και ατελείωτες ποσότητες αγάπης και φροντίδας για να μεγαλώσουν και να ανθίσουν, όπως δηλαδή και οι άνθρωποι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ

Σελίδες: 1 2

Συντάκτης: Μαρία Μαθιουδάκη,

Influence:

Γεννήθηκα στο Ηράκλειο Κρήτης το 1996. Σπουδάζω στο 4ο έτος του τμήματος Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, στην πόλη του Ρεθύμνου…