Ιδέες για αέρα ανανέωσης στην κρεβατοκάμαρα

Συντάκτης: Ευανθία Παπακοσμίδου

Η κρεβατοκάμαρα είναι το καταφύγιό μας, ο τόπος όπου ηρεμούμε, χαλαρώνουμε και ανυπομονούμε να απομονωθούμε στο τέλος μιας κουραστικής ημέρας. Αυτό σημαίνει πως με το που μπαίνουμε στην κρεβατοκάμαρα, πρέπει να μπορούμε να αποβάλουμε το άγχος και να ξεχάσουμε για λίγο όλα αυτά που μας απασχόλησαν στη διάρκεια της ημέρας. Και πώς θα γίνει αυτό; Με την κατάλληλη διακόσμηση και με μικρά κόλπα που θα φέρουν την ανανέωση στο πιο αγαπημένο μας μέρος του σπιτιού!

Αγοράστε ή πλέξτε μια μάλλινη κουβέρτα (Δεν χρειάζεται να σκεπαστείτε· άνοιξη έχουμε!). Υπάρχει κάτι που να αποπνέει περισσότερο θαλπωρή και άνεση από αυτές τις υπέροχες διακοσμητικές κουβέρτες;

Μη χρησιμοποιείτε το κομοδίνο σας απλά και μόνο για να αφήνετε το κινητό. Δώστε του ζωή με λίγα λουλούδια, αρωματικά κεριά, κάποιο πρωτότυπο φωτιστικό ή με μια υπέροχη κορνίζα με την αγαπημένη σας φωτογραφία.

Εάν ο τοίχος πίσω από το κρεβάτι σας έχει σκούρο χρώμα και δεν σας αρέσει πια, αλλά δεν προτίθεστε να τον βάψετε άμεσα, γιατί δεν αγοράζετε έναν καινούργιο τεράστιο πίνακα που θα σας φτιάξει τη διάθεση; Εάν ξέρετε από ζωγραφική και μπορείτε να τον δημιουργήσετε, ακόμη καλύτερα.

Παρεμπιπτόντως, ένας τεράστιος καθρέφτης κάνει τον χώρο να φαίνεται πολύ μεγαλύτερος από ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Σκεφτείτε το.

Παραλίγο να ξεχάσουμε την ντουλάπα! Εάν δεν έχουμε, ευκαιρία να φτιάξουμε μία με στιλ. Τα ρούχα από μόνα τους μπορούν να προσθέσουν στον χώρο την κομψότητα που αναζητούμε, αρκεί να τα τοποθετήσουμε σωστά. Μπορούμε να τα τοποθετήσουμε χρωματικά ή από το πιο κοντό στο πιο μακρύ. Κάπως έτσι…

Συντάκτης: Ευανθία Παπακοσμίδου,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.