Η ζωή είναι μικρές στιγμές που πρέπει να χαιρόμαστε

Συντάκτης: Αγγελική Κουτρουμάνου

Η ζωή είναι κάτι το μοναδικό και όμορφο που μας δίνεται μόνο μία φορά. Επιβάλλεται, λοιπόν, να ζούμε την κάθε μέρα μας σαν να είναι η τελευταία και να θεωρούμε κάθε στιγμή μέσα σε αυτήν πολύτιμη.

Πώς μπορούμε να χαιρόμαστε τη ζωή

Αδιαφορούμε για τους κακούς

Άτομα που μας πλήγωσαν δεν έχουν χώρο στη ζωή μας και, κατ’ επέκταση, δεν αξίζει να χαλάμε τη διάθεσή μας για αυτά. Άλλωστε, η αδιαφορία είναι η καλύτερη τιμωρία τους.

Δίνουμε σημασία στα απλά πράγματα

Το θέμα είναι να ζείτε το τώρα, διότι το χτες έφυγε και το αύριο είναι αβέβαιο. Απολαύστε τη ζωή χωρίς να αναλώνεστε χωρίς λόγο μέσα σε αυτή. Πάρτε τους φίλους σας και κάντε μία βόλτα στην πόλη με παρέα τη μουσική. Συζητήστε για τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας· κάτι τέτοιο σίγουρα θα σας δώσει τρομερή ενέργεια και συναισθήματα χαράς.

Ζούμε όσο πιο πολλές εμπειρίες μπορούμε

Καθώς ο άνθρωπος μεγαλώνει, του παρουσιάζονται ευκαιρίες είτε επειδή το επιδιώκει είτε επειδή απλώς έτυχε. Το σημαντικό είναι να ρισκάρετε, να αποκομίζετε όσο πιο πολλά πράγματα μπορείτε, γνώσεις και εμπειρίες. Ακόμη και αν αποτύχετε σε κάτι, μην απογοητεύεστε! Οι ευκαιρίες έρχονται εκεί που δεν τις περιμένουμε.

Κάνουμε μόνο πράγματα που μας γεμίζουν πραγματικά

Φυσικά, οι κακές στιγμές και τα εμπόδια είναι μέρος της ζωής. Μέσα από αυτά ο άνθρωπος παίρνει μαθήματα και εξελίσσεται. Βρείτε τι είναι αυτό που αγαπάτε και σας γεμίζει, ασχοληθείτε με αυτό και διώξτε μακριά ό,τι σας κάνει κακό.

Συντάκτης: Αγγελική Κουτρουμάνου,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.