“Η Τέχνη της Χαράς”: Ένα σεμινάριο χαράς και έκπληξης του Believe In You

Συντάκτης: Λορένα Μέμα

«Η Τέχνη της Χαράς»: Ένα σεμινάριο χαράς και έκπληξης του Believe In You

Όταν η Εύη συνάντησε την Κατερίνα αποφάσισαν να ενώσουν τη γνώση με την εμπειρία και το αποτέλεσμα ήταν ένα σεμινάριο χαράς στο τέλος της εβδομάδας. Ήταν σεμινάριο, διαδραστική ομιλία, βιωματικό σεμινάριο; Μάλλον ήταν μια εμπειρία ζωής.. Μια εμπειρία που μοιραστήκαμε, που μετέδωσε άφθονη χαρά σε όλους μας.

Η Εύη Ξυραφά είναι σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια, η Κατερίνα Γιατζόγλου είναι χρόνια στα media, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε και το τελευταίο της βιβλίο «Η Τέχνη της Χαράς ».

Η αφορμή του σεμιναρίου, όπως μαρτυρά και ο τίτλος ήταν το βιβλίο της κας. Γιατζόγλου. Μέσα από την εμπειρία της στην οποία βίωσε έλλειψη χαράς, άρχισε να ερευνά το θέμα και αποφάσισε να γράψει το βιβλίο για να μας μεταδώσει ένα σημαντικό μήνυμα: «Αυθεντική χαρά δεν είναι παρά η συμφιλίωση με τον εαυτό μας».

Η χαρά δεν είναι έξω από εμάς, αντιθέτως, η χαρά προέρχεται από μέσα μας!

Η έναρξη του σεμιναρίου έγινε στις 18.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Radisson Blu Park Hotel. Το κοινό κατέφθασε με χαρά προετοιμασμένο για ένα σεμινάριο που επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις.

Η έναρξη του σεμιναρίου έγινε από την κα. Ξυραφά, με μια μικρή εισαγωγή για το Believe In You, που αποτελεί μια δράση κοινωνικού χαρακτήρα του περιοδικού Flowmagazine που έχει ως στόχο να βοηθήσει τους ανθρώπους να υλοποιήσουν τα όνειρά τους και να ζουν πιο ευτυχισμένες και υγιείς ζωές.

Τι φέρνει χαρά στη ζωή μας και τι την εμποδίζει;

Η κα. Ξυραφά ξεκίνησε με την ερώτηση προς το κοινό: «Τι είναι για εσάς η χαρά;». Οι απαντήσεις ήταν ποικίλες και διαφορετικές. Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη απάντηση σε αυτή την ερώτηση, ο καθένας την εκλαμβάνει με δικό του τρόπο. Χαρά μπορεί να νιώσεις τη στιγμή που απολαμβάνεις ένα ζεστό φλιτζάνι καφέ, τόσο απλά!

Δείτε εδώ τη συνέχεια του άρθρου και την παρουσίαση της κας Ξυραφά.

Συντάκτης: Λορένα Μέμα,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.