Η περιβαλλοντική εκστρατεία της HELMEPA στο Ναύπλιο

Συντάκτης: Flowmagazine

Η περιβαλλοντική εκστρατεία της HELMEPA στο ΝαύπλιοΗ HELMEPA και η ενημερωτική εκστρατεία για το Θαλάσσιο Περιβάλλον και τις Επιστήμες επισκέφτεται το Ναύπλιο στις 27 Νοεμβρίου και μεταδίδει το περιβαλλοντικό μήνυμα της! Μια κίνηση που αναμένεται να “ταξιδέψει” σε 12 πόλεις της Ελλάδας… με τις δράσεις της να διαρκούν μέχρι και τις 10 Δεκεμβρίου 2013. Κάτοικοι των κοντινών περιοχών, μαθητές και τουρίστες θα έχουν την ευκαιρία να πληροφορηθούν γύρω από τις οικολογικές συνήθειες, πάντα με την υποστήριξη του Βρετανικού κοινωφελούς Ιδρύματος Lloyd’s Register Foundation (LRF) και του Δήμου Ναυπλιέων.

Η αυλαία θα “ανοίξει” την ερχόμενη Τετάρτη στις 17:30 στο Ξενοδοχείο Park με την Ημερίδα «Απορρίμματα σε θάλασσες και ακτές: ένα πρόβλημα που μας αφορά όλους». Στη συνέχεια στις 20:00, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων θα εγκαινιάσει την Έκθεση με τίτλο «Θαλάσσιο Περιβάλλον, Ναυτιλία και Επιστήμες», η οποία θα φιλοξενηθεί στο κτήριο «Βουλευτικό» μέχρι την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου.

Σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, την Έκθεση αναμένεται να επισκεφθούν 1.100 μαθητές σχολείων της πόλης του Ναυπλίου και της ευρύτερης περιοχής, με δαπάνες της Εκστρατείας. Για το κοινό, η Έκθεση θα είναι ανοικτή καθημερινά 17:30 – 19:30, και τα Σαββατοκύριακα 10:00 – 13:00 και 17:30 – 19:30.

Στο πλαίσιο της Εκστρατείας προγραμματίζονται και άλλες ενημερωτικές δράσεις σε συνεργασία με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Νέας Κίου, οι οποίες αποσκοπούν στην προώθηση της περιβαλλοντικής επιμόρφωσης και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…