Η Πέγκυ Ζήνα στο Βεάκειο θέατρο – «Πολύ καλά περνάμε»

Συντάκτης: Flowmagazine

Influence:

Λόγω τεχνικών προβλημάτων, η αποψινή συναυλία της Πέγκυ Ζήνα στο Βεάκειο θέατρο, αναβάλλεται για την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου. Τα εισιτήρια ισχύουν κανονικά.

Η Πέγκυ Ζήνα έρχεται στο Βεάκειο θέατρο Πειραιά, για μια μεγάλη συναυλία την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018. Η αγαπημένη τραγουδίστρια δίνει ραντεβού με τους φίλους της στον Πειραιά για ένα μουσικό ξεφάντωμα που θα διαρκέσει μέχρι αργά.

Ανανεωμένη και κεφάτη, ύστερα από ένα άκρως δημιουργικό και ιδιαίτερα πλούσιο καλλιτεχνικά χειμώνα και με γεμάτες τις αποσκευές της μουσικές και επιτυχίες πολλών χρόνων, υπόσχεται μια αξέχαστη συναυλία

Η Πέγκυ Ζήνα, ξέρει όσο λίγοι καλλιτέχνες, να αγκαλιάζει και να τα ταξιδεύει το κοινό, με τα τραγούδια της και τις ερμηνείες της. Βαθιά αυθεντική λαϊκή φωνή, κυρίαρχη πάνω στη σκηνή, showwoman, αλλά και δωρική όπου χρειάζεται, έχει ετοιμάσει γι αυτό το καλοκαίρι, παραστάσεις που θα μείνουν αξέχαστες.

Ώρα έναρξης: 21:30

Εισιτήρια: 13 ευρώ για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων  / 15 ευρώ γενική είσοδος.

Προπώληση: viva.gr | Δημοτικό θέατρο Πειραιά

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…