Η Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας “αναστατώνει” φέτος την Ελλάδα

Συντάκτης: Flowmagazine

Η Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας «αναστατώνει» φέτος την ΕλλάδαΗ Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα φέτος έχει θέμα “Disrupt, Startup, ScaleUP” και θα διεξαχθεί στις 23 και 24 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών.

Η Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας αποτελεί τη μεγαλύτερη παγκοσμίως ετήσια εκδήλωση για νέους επιχειρηματίες. Ο θεσμός ξεκίνησε το 2008 με τη συμμετοχή 77 χωρών και τριών εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως ενώ τώρα συμμετέχουν πάνω από 130 χώρες με περισσότερες από 25.000 διαφορετικές εκδηλώσεις.

Αλλά τι πραγματικά σημαίνει “Disrupt, Startup, ScaleUp”

Disrupt! Στη σύγχρονη κοινωνία της σύγχυσης και της αβεβαιότητας όλοι μας καλούμαστε να ψάξουμε και να βρούμε τον προορισμό που μας ταιριάζει. Το πρώτο βήμα – είναι η ιδέα – μία επιχειρηματική ιδέα που μπορεί να φέρει την αλλαγή, μία ιδέα που θα διαταράξει το status quo και από εκεί θα αρχίσει όλη η δουλειά για το πώς θα μετουσιωθεί σε πράξη.

Startup! Στην Ελλάδα του 2013 η επιχειρηματικότητα αρχικών σταδίων, τα Start ups, που όλοι γνωρίζουμε, έχουν αυξηθεί εντυπωσιακά τα τελευταία χρόνια. Σιγά σιγά αρχίζουμε να δείχνουμε ότι το ελληνικό επιχειρηματικό δαιμόνιο είναι εδώ και έχει δυνατότητες να προσφέρει όχι μόνο στην ανάπτυξη της χώρας αλλά και στην παγκόσμια οικονομία.

ScaleUp! Πώς όλες αυτές οι νέες ιδέες και τα νέα start up θα ωριμάσουν τελικά σε βιώσιμες επιχειρήσεις; Πώς θα μεγαλώσουν ώστε να μπορέσουν να προσφέρουν στην ουσιαστική οικονομική ανάκαμψη της χώρας; Πώς η επιχειρηματικότητα αυτή θα συμβάλει προσφέροντας νέες θέσεις εργασίας; Αυτή είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που έχουμε να αντιμετωπίσουμε σήμερα και θα προσπαθήσουμε μέσα από αυτό το συνέδριο να απαντήσουμε στις 23 & 24 Νοεμβρίου.

Να είστε όλοι εκεί. Μας αφορά.

Industry Disruptors-Game Changers

Ο επιχειρηματικός κόσμος είναι απαιτητικός – μόνο αυτοί που είναι πραγματικά αφοσιωμένοι, επίμονοι, ευέλικτοι και καινοτόμοι θα πετύχουν. Στόχος μας στους Industry Disruptors, είναι οι νέοι επιχειρηματίες και οι νεοφυείς επιχειρήσεις να εκτεθούν από νωρίς σε μια ανταγωνιστική διαδικασία αξιολόγησης σε συνεργασία με διεθνείς εταίρους, σε τοπικό και διεθνές επίπεδο. Μία διαδικασία που θα τους βοηθήσει να βελτιώνουν συνεχώς την ιδέα τους και το επιχειρηματικό τους μοντέλο, να λάβουν εποικοδομητική κριτική και να αντιμετωπίσουν τον ανταγωνισμό συμβάλλοντας στην επιχειρηματική ανάπτυξη με επιτυχία.

Πληροφορίες και εγγραφή: http://industrydisruptors.org/

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…