Η Νο1 άσκηση που επιβάλλεται να εντάξεις στο πρόγραμμά σου αν θέλεις να χάσεις άμεσα βάρος

Συντάκτης: Flowmagazine

Influence:

Η διαδικασία του να χάσουμε βάρος δεν θεωρείται από τις ευκολότερες δοκιμασίες στις οποίες μπορούμε να υποβάλλουμε τον εαυτό μας.

Η στέρηση των αγαπημένων μας πειρασμών συχνά αποδεικνύεται το μεγαλύτερο πρόβλημα που πολλές φορές μας οδηγεί στο να «σπάσουμε» το πρόγραμμά μας, όμως ούτε αυτή μπορεί να μας εγγυηθεί άμεσα αποτελέσματα στην επιθυμητή απώλεια κιλών.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η διαδικασία απώλειας βάρους ενισχύεται σημαντικά όχι με περισσότερη πείνα, μα με την καθημερινή σωματική άσκηση στην οποία αν συνηθίσει ο οργανισμός μας, θα ξεκινήσει να «καίει» λίπος σαφώς ευκολότερα από όταν ο μεταβολισμός μας… κοιμάται.

Αν αναρωτιέσαι ποια είναι η ιδανική άσκηση για να σε βοηθήσει να απαλλαγείς λιγάκι πιο γρήγορα από τα κιλάκια που σε ταλαιπωρούν, σου έχουμε την απάντηση: Το σχοινάκι! Ναι, το αγαπημένο παιχνίδι των παιδικών μας χρόνων.

______________________

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ασκήσεις που θα μεταμορφώσουν το σώμα σας

______________________

Πρόκειται για μία από τις ασκήσεις που μας βοηθούν να καίμε τις περισσότερες θερμίδες. Βάσει υπολογισμών, μία ώρα έντονης προπόνησης μπορεί να σου εγγυηθεί το κάψιμο έως και 750 (!) θερμίδων, την ίδια ώρα που σε βοηθά να απαλλαγείς και από τους περιττούς πόντους στη μέση, τους γλουτούς και τους μηρούς σου.

Επιπλέον, το σχοινάκι γυμνάζει και τα χέρια μας, σημείο που έχουμε την τάση πάντα να αφήνουμε σε δεύτερη μοίρα.

Έμπειροι trainers συμφωνούν πως η συγκεκριμένη άσκηση μπορεί να σου εξασφαλίσει την αλλαγή που αποζητάς στο σώμα σου στον μισό χρόνο, αρκεί να υιοθετήσεις έναν υγιεινό τρόπο ζωής που θα χαρακτηρίζεται από ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο και καθημερινή προπόνηση έστω της μισής ώρας.

Μισή ώρα σχοινάκι σε βοηθά να κάψεις περισσότερες από 300 θερμίδες, γι’ αυτό… σταμάτα να το σκέφτεσαι και ξεκίνα!

Πηγή: limeandlife.com

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…