Η Netflix αλλάζει τα τηλεοπτικά δεδομένα

Συντάκτης: Μαρία Σοφία Αρώνη

Η Netflix αλλάζει  τα τηλεοπτικά δεδομέναΕίναι γνωστό και σύνηθες ο κόσμος να παρακολουθεί ταινίες και βίντεο είτε από το You Tube είτε συνδρομητικά. Μια νέα δυνατότητα που παρέχει η συνδρομητική Netflix αλλάζει τελείως τα τηλεοπτικά και διαδικτυακά δεδομένα διότι ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί και όλες τις νέες αγαπημένες του τηλεοπτικές σειρές και στο διαδίκτυο «όπου και όποτε το επιθυμεί».

Έρευνα της RBC Capital Markets παρουσιάζει στοιχεία που δείχνουν την Netflix να ξεπερνά το You Tube σε επισκεψιμότητα. Όπως εντυπωσιακά είναι και τα έσοδα της, το πρώτο τρίμηνο εφαρμογής του νέου προγράμματος, που έφτασαν περίπου το ένα δισεκατομμύριο δολάρια. Παρότι έχει ήδη αποκτήσει εκατομμύρια συνδρομητές, η Netflix με το λόγκο της, παρακινεί όσους χρησιμοποιούν το διαδίκτυο να «Παρακολουθούν τηλεοπτικές σειρές και ταινίες οποτεδήποτε» ώστε να κατοχυρώσει την παραμονή της στη κορυφή των πιο πετυχημένων ιστοσελίδων.

Η διανομή των τηλεοπτικών προγραμμάτων της Netflix μέσο διαδικτύου ξεκίνησε και στην Ελλάδα. Συνεπώς μέσα από μια Smart TV, ένα Smart Phone, i-phone ή i-pad οι επιλογές για το τι μπορούμε να παρακολουθήσουμε άμεσα αυξάνουν.

Είναι πρόκληση η δυνατότητα να διαμορφώνει ο καθένας το προσωπικό του διαδικτυακοτηλεοπτικό του πρόγραμμα με ταινίες εκπομπές και βίντεο της επιλογής του και να το παρακολουθεί όπου και όποτε επιθυμεί στο σαλόνι με μια Smart TV ή οπουδήποτε, με ένα Smart Phone, i-phone ή i-pad και είναι γεγονός ότι η νέα τεχνολογία αυξάνει τόσο πολύ τις επιλογές μας ώστε κάθε επιλογή να χρειάζεται έρευνα και σκέψη…

Συντάκτης: Μαρία Σοφία Αρώνη,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.